Χρήστος Παππούς “Όσοι δεν ψηφίζουν τα αναπτυξιακά έργα δεν έχουν θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου”

                                                                                          Τετάρτη 22 -03-2017
Χρήστος Παππούς “Όσοι δεν ψηφίζουν τα αναπτυξιακά έργα δεν έχουν θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου”
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δριμεία κριτική στη στάση του πρώην Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη άσκησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου.
Προτείνοντας  “Δύναμη στα Έργα” ο Χρήστος Παππούς ανέβασε τους τόνους υπογραμμίζοντας πως οι αιρετοί του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν ψηφίζουν την αποχέτευση της Χασιάς, τη συντήρηση της οδοποιίας και την ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του τόπου, “κακώς βρίσκονται στα έδρανα”.
Απευθυνόμενος δε στον πρώην Δήμαρχο, ο οποίος δεν ψήφισε κανένα από τα
παραπάνω θέματα (χρηματοδοτούμενα από την Περιφέρεια Αττικής) αλλά ούτε και τα κοινωνικά προγράμματα για τους απόρους, επεσήμανε πως η σημερινή Διοίκηση έχει κάνει άλματα και στην κοινωνική πολιτική.
“Θυμόσουν τον κόσμο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και σήμερα έχουμε Κοινωνικό Παντοπωλείο και κοινωνικές Δομές” τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως ο κόσμος έχει κριτήριο και σύμφωνα με αυτό επιλέγει  τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης για τον τόπο του.
Καταλήγοντας την τοποθέτησή του ο Χρήστος Παππούς, αναφέρθηκε και στα παραταξιακά  προβλήματα του Δημήτρη Μπουραΐμη,  τονίζοντας χαρακτηριστικά “Ήρθα στο Δημοτικό Συμβούλιο με 20 Συμβούλους κι έχω 24. Ήρθες με 7 και έχεις μείνει μόνος σου... Παραιτήσου!”
Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε τι ακριβώς είπε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια