Προχωράει η αποζημίωση των ιδιοκτητών στο Πάρκο Πόλης (βίντεο)


Την έναρξη της διαδικασίας πληρωμής των ιδιοκτησιών που περιλαμβάνονται στο Πάρκο Πόλης των Άνω Λιοσίων προανήγγειλε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι στην επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού θα περιληφθεί η αναγκαία πίστωση, ώστε να προχωρήσει ένα ζήτημα που ταλανίζει επί δεκαετίες τους ιδιοκτήτες εκτάσεων στο Πάρκο Πόλης. Πρόσθεσε ακόμα την ανάγκη να ψηφιστεί ομόφωνα η σχετική Απόφαση του
Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς η διαδικασία που έχει επιλεγεί είναι αδιάβλητη και στηρίζεται στην εκτίμηση Ορκωτής Εκτιμήτριας, για το σύνολο της έκτασης.
Καταλήγοντας ανέφερε ότι με την πληρωμή των ιδιοκτησιών θα ανοίξει ο δρόμος για την τακτοποίηση των δημοτικών κτισμάτων που βρίσκονται στο Πάρκο Πόλης, αλλά και για την αδειοδότηση του Κολυμβητηρίου.
Ειδικά για το Κολυμβητήριο ανέφερε ότι η εκκρεμότητα σχετικά με το ιδιοκτησιακό δημιουργεί προσκόμματα στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισής του, για το οποίο ο Δήμος έχει εξασφαλίσει πίστωση 650 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής.  
Αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη ο Δήμος έχει εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλεί τους ιδιοκτήτες του Πάρκου Πόλης να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι τίτλοι ιδιοκτησίας (μαζί με τα σχετικά πιστοποιητικά από το Υποθηκοφυλακείο), η δήλωση του Κτηματολογίου και τοπογραφικό με τις συντεταγμένες του οικοπέδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια