Ήρθαν στο φως οι φωτογραφίες από την ανάπλαση της Λεωφόρου Φυλής

ΠΡΙΝ
 Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Φυλή FREE PRESS ήρθαν στο φως οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες για το μεγάλο έργο της ανάπλασης της λεωφόρου Φυλής. Το μεγάλο έργο αξίας 5.000.000€ που αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους του Δημάρχου Χρήστου Παππού θα αλλάξει την όψη της πόλης μας. Όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα, παρεμβάσεις θα
γίνουν από την είσοδο της πόλης στο Καματερό μέχρι το ύψος του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Από τα βασικά της επερχόμενης ανάπλασης θα είναι άνετη κίνηση πεζών και ΑΜΕΑ αλλά και η ασφαλής στάθμευση  αυτοκινήτων χωρίς να μειώνει την ασφάλεια στην κίνηση και διέλευση των πεζών.
 Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την μελέτη της ανάπλασης ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε μέσα στις σελίδες της εφημερίδας που ήδη βρίσκεται σε σημεία της πόλης.
  Από ότι καταλαβαίνουμε αυτά που έπρεπε να γίνουν από την πλευρά του Δήμου Φυλής και τη διοίκηση του Χρήστου Παππού  έχουν ολοκληρωθεί  και πλέον είναι στο χέρι της Περιφέρειας Αττικής για να προχωρήσει τις διαδικασίες, αφού είναι ο χρηματοδότης του έργου.

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια