πραγματοποιήθηκε το Βιωματικό Σεμινάριο Γελωτοθεραπείας στο Σύλλογο Ζωφριάς

Γελωτοθεραπεία 2017

Στις 20 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε
 το Βιωματικό Σεμινάριο Γελωτοθεραπείας


"Με πολύ γέλιο, χαρά και θεραπευτικές παρεμβάσεις για τη σωματική κι ψυχική υγεία των μελών του, καλωσόρισε την Άνοιξη και γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας, ο Πολιτιστικός & Εξωραιστικός  Σύλλογος Ζωφριάς. 
Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 φιλοξένησε στον χώρο του τις πιστοποιημένες συντονίστριες Ομάδων Γέλιου και Γελωτοθεραπείας, κα Ιωάννα Λιόση, Κοινωνιολόγο και Ψυχοθεραπεύτρια και την κα Ειρήνη Γκαργκάσουλα, Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Εμψυχώτρια Ομάδων, οι οποίες πρόσφεραν στα μέλη του μια αξέχαστη εμπειρία ευδαιμονίας και θεραπείας.

Ο Σύλλογος, πρωτοπόρος και καινοτόμος, όπως πάντα, αγκάλιασε με αγάπη την επίσης πρωτοποριακή Γελωτοθεραπεία, σε μια δίωρη σχεδόν συνεδρία Γέλιου, που περιελάμβανε ασκήσεις γέλιου, διαφραγματικές αναπνοές, διαλογισμό γέλιου και τελική χαλάρωση.
Η εμπειρία ευεξίας και θεραπευτικού γέλωτα χαρακτηρίστηκε ως συναρπαστική από όσους συμμετείχαν κι η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ευαγγελία Κωβαίου δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση μιας επόμενης Ομάδας Γελωτοθεραπείας.

Άλλωστε...το Γέλιο ομορφαίνει και μακραίνει τη ζωή !!!!!!!


ευχαριστούμε θερμά την κ. Ιωάννα Λιόση και την κ.Γκαργκάσουλα Ειρήνη, για την εθελοντική τους προσφορά στον Σύλλογό μας. 
Περάσαμε θαυμάσια και μοναδικά!!!!!!!!!!!!!!!! 

Σας το συνιστούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακόμη Γελάμε ........Θα το ξανακάνουμε ..........................

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο των παιδικών Σταθμών κ. Καμαρινόπουλο Παναγιώτη για την παραχώρηση του εξοπλισμού για τις ανάγκες του Σεμιναρίου.



Δείτε φώτο Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια