Οι δημαιρεσίες έρχονται......αλλά κάποιοι φεύγουν;;;



    Τις τελευταίες μέρες όλο και πιο έντονη γίνεται η "μουρμούρα" για ποιες αλλαγές έχει σχεδιάσει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς για τις δημαιρεσίες που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 5 Μαρτίου.
Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν , ποιοι θα μετακινηθούν;
Ποιοι είναι αυτοί που θα οδηγήσουν το"άρμα" της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019;
 Είναι τα μερικά από τα ερωτήματα των ημερών.
   Το Παράπονο Φυλής αφουγκράζεται όλα αυτά που ακούγονται αλλά δεν μπαίνει στο "παιχνίδι" της
ονοματολογίας. Δε θα ξεχάσουμε αυτά που ακούγαμε στην προηγούμενη διοίκηση του τότε δημάρχου Άνω Λιοσίων  Χρήστου Παππού λίγο πριν τις αντίστοιχες δημαιρεσίες του 2008. Επειδή αυτά που ακούμε μας θυμίζουν εκείνη την εποχή όπου είδαμε πολλά "παγώνια" να μετατρέπονται σε "κοτούλες" και αρκετούς "πετεινούς" να χάνουν την λαλιά τους μετά τις αντίστοιχες δημαιρεσίες , κρατάμε ήδη μικρό καλάθι.
      Στις  δημαιρεσίες του 2012 τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά γιατί ο τέως Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης δεν είχε αφήσει και πολλά περιθώρια. Ας μην ξεχνάμε και  το "τίτλο" του "Μπουραϊμ Πασάς" που είχε κερδίσει δεν ήταν και τόσο τυχαίος.   Ότι είναι να σχολιάσουμε για τις φετινές δημαιρεσίες θα το κάνουμε όταν θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.
  Μία θερμή παράκληση να κάνουμε  σε αυτούς που θα θέλανε να συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αλλά και στα υπόλοιπα Δ.Σ. καλό θα είναι, τώρα που ξέρουν,  να μην "σκοτωθούν" να είναι μέλη τους αν δεν πρόκειται να πατάνε το πόδι τους σε αυτές. Πολύ πιθανόν είναι να υπάρχουν άλλα άτομα από την αντιπολίτευση ή την συμπολίτευση που να θέλουν να συμμετέχουν σε αυτές και να είναι παρόντες.
Φιλικά Παραπονιάρης.


Ας δούμε παρακάτω την πρόσκληση που απεύθυνε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης :

                 Πρόσκληση   προς   τα  τακτικά  μέλη  Δημοτικού  Συμβουλίου
                για  την  εκλογή  των  μελών  του  Προεδρείου  του  Δημοτικού
               Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της
               Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

    Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00στο Δημαρχείο Φυλής (Δημοτικό Κατάστημα Άνω Λιοσίων, αίθουσα Μελίνα Μερκούρη), ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο Προεδρεύων Σύμβουλος

ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια