Οι δημαιρεσίες έρχονται το επόμενο διάστημα.

 
Το ήμισυ της θητείας όλων των αυτοδιοικητικών οργάνων επέρχεται σε λίγες μέρες και βάσει του νόμου, όλοι οι Δήμαρχοι βρίσκονται στη -δυσάρεστη συνήθως- θέση να εξασκούνται σε νέες ισορροπίες που πολλές φορές δεν είναι και τόσο εύκολες, αφού οι φιλοδοξίες των συνεργατών τους είναι μεγάλες.
   Ήδη, στο παρασκήνιο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το πώς θα πρέπει να κινηθεί ο δήμαρχος και με βάση ποια κριτήρια θα πρέπει να γίνουν οι αλλαγές, ώστε  λειτουργικό να είναι και το νέο σχήμα αλλά και επικοινωνιακά να μην του

γυρίσει μπούμερανγκ.Οι προτάσεις και οι… παραινέσεις έχουν ήδη αρχίσει να κατατίθενται στον δήμαρχο από εκείνους που είτε είναι κοντά στην καρατόμηση, είτε ράβουν κοστούμι . Με προβληματισμό παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν τις κινήσεις του δημάρχου κι εκείνοι που πιστεύουν πως πρέπει να γίνουν αλλαγές σε καίριες θέσεις, ώστε να γίνει… επανεκκίνηση της δημοτικής μηχανής.Η αλλαγή να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας περιόδου για την δημοτική αρχή, με στόχο να παραχθεί επιπλέον έργο στα επόμενα δύο χρόνια της θητείας της.Ο δήμαρχος, είναι γνωστό, πως βαδίζει σε… λεπτό πάγο και οποιαδήποτε, λάθος κίνηση μπορεί να δώσει το έναυσμα για αλυσιδωτές αντιδράσεις στην δημοτική πλειοψηφία, βυθίζοντας την παράταξη σε εσωστρέφεια κι αυτό είναι το τελευταίο που επιθυμεί, με φόντο τις εκλογές του 2019 καθώς φαίνεται πως θα διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο.
   Η εξίσωση αυτή είναι πάντα δύσκολη καθώς… δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι και κάποιοι τελικά θα στεναχωρηθούν από τις επιλογές, ιδιαίτερα εκείνοι που πιστεύουν ότι «τους χρωστάει η ζωή».

  Στο τέλος των αναρτήσεων ήδη έχει ανέβει μια δημοσκόπηση για τους πιο ικανούς Αντιδημάρχους,Αναπληρωτές αλλά και Προέδρους. 
  Απλά δώστε μια θετική ψήφο σε όποιους νομίζεται ότι ανταποκρίθηκαν καλύτερα από τη θέση στην οποία είχαν τοποθετηθεί.

H δημοσκόπηση έχει κατέβει για τους λόγους που αναφέρουμε .........Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΚΑΘΩΣ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ !!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί να γίνει τεχνικά. Θα κοιτάξουμε μήπως μπορέσουμε να βρούμε και κάποιον άλλο τρόπο.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ... ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.... ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντος σημαντική η παρατήρησή σου αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της ερώτησης. Μπορείτε αντί για κανένας να ψηφίζεται άλλος που είναι περίπου το ίδιο.

      Διαγραφή
  3. Επίσης λείπει η πρόεδρος της δημοτικης Ενότητας Φυλής, η κυρία Λιάκου !!! Γιατί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρούσα "δημοσκόπηση" αφορά μόνο την κεντρική διοίκηση και τους προέδρους των ΝΠΔΔ. Δεν επεκτάθηκε στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φυλής.

      Διαγραφή