Header Ads

7 Λόγοι για να επιλέξετε τα φροντιστήρια Χρήστος Παππούς


1Συνεχή Επαναληπτικά Διαγωνίσματα.
Επειδή η επιτυχία είναι θέμα σωστής προετοιμασίας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται 3ωρα προγραμματισμένα επαναληπτικά διαγωνίσματα, με επιτήρηση και συνθήκες Πανελληνίων Εξετάσεων
2Πλήρης Σειρά Συγγραμμάτων.
Βιβλία και βοηθήματα, όλων των τάξεων και μαθημάτων, που είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος. Γραμμένα από μάχιμους εκπαιδευτικούς βοηθούν στην καλύτερη αφομοίωση της ύλης, διευρύνουν την αντίληψη και την κριτική σκέψη των μαθητών
3Πλήρης Αξιοποίηση του Internet.
Με μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και ένα online σύστημα ανταλλαγής σημειώσεων και ασκήσεων, οι μαθητές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους καθηγητές και έχουν
όση βοήθεια χρειάζονται, όπου και αν βρίσκονται
4Συστηματική Ενημέρωση.
Με συνεχή και ποικιλόμορφη πληροφόρηση: τρεις οργανωμένες προσωπικές ενημερώσεις γονέων, άμεση τηλεφωνική ενημέρωση για απουσίες και επαναληπτικά διαγωνίσματα, μηνιαία ταχυδρομική αποστολή γραπτής αναφοράς προόδου και online ενημέρωση
5Επαγγελματικός & Επιστημονικός Προσανατολισμός.
Με εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, εκπαιδευτικές εκδρομές, online τεστ ατομικών και επαγγελματικών κλίσεων, αλλά και ατομικό ραντεβού για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου με κάθε απόφοιτο μας
6Αποκλειστικά Κλειστά - Ολιγομελή τμήματα.
Με μικρό αριθμό μαθητών που συνδυάζουν την ομαδική δουλειά με την ατομική φροντίδα πετυχαίνοντας πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους
7Έμπειροι Καθηγητές.
Με πολυετή εμπειρία και επαγγελματική φροντιστηριακή νοοτροπία παρέχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για κάθε μαθητή! Στο επίκεντρο της λειτουργίας τους βρίσκεται πάντα ο μαθητής, οι ανάγκες, οι αγωνίες και φυσικά... η επίτευξη των στόχων του!


Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου πραγματοποιήθηκαν νέες αλλαγές στο Μηχανογραφικό δελτίο 2017 και αφορά όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017
Συγκεκριμένα στο επιστημονικό πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών στις στρατιωτικές σχολές προστίθενται
ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Στο  «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ», από τις Στρατιωτικές Σχολές διαγράφονται:
ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΡΑΔΙΟΝΑΥΤΙΛΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΤΥΑ)
ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΥΔ)
Προβλέψεις για βάσεις 2017
Με τις προβλέψεις ο υποψήφιος δεν θα πρέπει να ασχοληθεί. Θα πρέπει να επικεντρωθεί στο διάβασμά του και την προετοιμασία του συνολικά και να επιλέξει σωστά σχολή και τμήμα.
Έχει διαπιστωθεί ότι μεγάλο μέρος του μαθητικού πληθυσμού και των υποψηφίων για πανεπιστημιακές σπουδές δε γνωρίζει το «who is who» των σχολών, για την πρόσβαση στις οποίες δίνουν σκληρή και μακροχρόνια «εξεταστική μάχη», με αποτέλεσμα ένας στους τέσσερις από όσους καθυστερούν το πτυχίο τους ή διακόπτουν τις σπουδές τους να δηλώνει ότι ο σπουδαιότερος λόγος γι’ αυτή την ενέργεια είναι η «λανθασμένη επιλογή σχολής».
Ο Οδηγός Σπουδών 2017 του Χρήστου Κάτσικα ο οποίος εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί  έχει μοιραστεί ήδη σε χιλιάδες μαθητές
Η ουσιαστική μελέτη του ΟΔΗΓΟΥ μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να ξεκαθαρίσουν το «θολό τοπίο» των σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ, ώστε οι «κρίσιμες επιλογές» για τις σπουδές και κατ’ επέκταση το επάγγελμα να είναι πιο κοντά στις προσδοκίες και τα όνειρά τους!
Στο tag "Βάσεις 2017" θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις ενημερώσεις για τις Βάσεις 2017 και τις νέες προβλέψεις που θα βγαίνουν το επόμενο διάστημα
Επίσης φέτος έχουμε και άλλες σημαντικές αλλαγές στην κατανομή των Τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία
               Έτσι στο 1ο επιστημονικό πεδίο (Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες) στα τμήματα των Πανεπιστημίων, εντάσσεται το τμήμα  Δημόσιας Διοίκησης (Αθήνα) Πάντειο,  ενώ στα Τμήματα των ΤΕΙ εντάσσονται τα τμήματα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας (Καστοριά) ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας (Αργοστόλι) ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
                Στο 2ο Επιστημονικό πεδίο  (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) στα τμήματα των Πανεπιστημίων  εντάσσονται τμήματα Πληροφορικής, Θεάτρου και Βιολογίας, ενώ διαγράφονται τα τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης (Αθήνα) Γεωπονικό Πανεπιστήμια και Αγροτικής Ανάπτυξης (Ορεστιάδα) ΔΠΘ. Συγκεκριμένα εντάσσονται: Πληροφορικής (Θεσσαλονίκης) ΑΠΘ, Πληροφορικής (Κέρκυρα) Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Πληροφορικής (Αθήνα) Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, Πληροφορικής (Λαμία) Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πληροφορικής (Πειραιάς) Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πληροφορικής και Τηλεματικής (Αθήνα) Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (Θεσσαλονίκη) Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Στατιστικής (Αθήνα) Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης (Πειραιάς) Πανεπιστήμιο Πειραιά, Ψηφιακών Συστημάτων (Πειραιάς) Πανεπιστήμιο Πειραιά, Θεάτρου (Θεσσαλονίκη) ΑΠΘ, Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (Αλεξανδρούπολη) ΔΠΘ και Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας (Πειραιάς) Πανεπιστήμιο Πειραιά.
22 νέα τμήματα στο 3ο επιστημονικό πεδίο
                Το 3ο επιστημονικό  πεδίο (Επιστήμες Υγείας και Ζωής) φέτος είναι περισσότερο ευνοημένο από τα άλλα επιστημονικά πεδία καθώς σε αυτό προστίθενται συνολικά 22 τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ενώ διαγράφεται μόλις 1 τμήμα το Τεχνολόγων Περιβάλλοντος και  Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς (Ζάκυνθος)  ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
               Συγκεκριμένα εντάσσονται:  τα πέντε πανεπιστημιακά τμήματα της Χημείας (Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Ηρακλείου και Πατρών), αλλά και τα τμήματα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος (Θεσσαλονίκη) ΑΠΘ, Θεάτρου (Θεσσαλονίκη) ΑΠΘ, Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και  Φυσικών Πόρων (Ορεστιάδα) ΔΠΘ, Επιστημών της Θάλασσας (Μυτιλήνη) Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Περιβάλλοντος  (Μυτιλήνη) Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης (Ιωάννινα) Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
               Παράλληλα στα ΤΕΙ του 3ου επιστημονικού πεδίου εντάσσονται τα πέντε τμήματα Τεχνολογίας Τροφίμων (Αθήνα, Αργοστόλι, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα), τα δυο τμήματα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος (Δράμα και Καρπενήσι), τα δυο τμήματα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών (Αθήνα και Δράμα), το τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (Αθήνα) και το τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών (Μεσολόγγι).
                Στο 4ο επιστημονικό πεδίο (Επιστήμες της Εκπαίδευσης) εντάσσονται  τα τμήματα Θεάτρου (Θεσσαλονίκη) και Θεατρικών Σπουδών (Αθήνα, Πάτρα, Ναύπλιο) και το τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης (Ιωάννινα) Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
                Τέλος στο 5ο επιστημονικό πεδίο (Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής) εντάσσονται τα παρακάτω τμήματα: το τμήμα Θεάτρου (Θεσσαλονίκη), το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Ορεστιάδα), το τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης (Χίος), το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Κοζάνη), το τμήμα  Επιστήμης Υπολογιστών (Ηράκλειο), το τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών (Θεσσαλονίκη), το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (Πειραιάς), το τμήμα Διεθνών,  Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών (Αθήνα), καθώς και τα 2 τμήματα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (Ξάνθη και Χανιά).
               Παράλληλα στα τμήματα ΤΕΙ του 5ου επιστημονικού πεδίο εντάσσονται τα 3 τμήματα Μηχανικών Αυτοματισμού (Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα), τα 5 τμήματα Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Λαμία, Χανιά), το τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων (Πειραιάς).
               Από το 5ο επιστημονικό πεδίο διαγράφεται ένα τμήμα των ΤΕΙ το Τεχνολόγων Περιβάλλοντος και  Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς (Ζάκυνθος)  ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
               Τις επόμενες μέρες το Υπουργείο Παιδείας με Εγκύκλιό του θα ενημερώσει τους υποψήφιους για το χρονικό διάστημα υποβολής της Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις  πανελλαδικές εξετάσεις η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Φεβρουαρίου, ενώ μέσα στο Μάρτιο αναμένεται η ανακοίνωση του αριθμού των θέσεων εισακτέων στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.
               Η μεταφορά της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσα στον Ιούνιο είναι μια από τις αλλαγές των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, ωστόσο δεν είναι η μόνη.
               Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που είχαμε δυο κατηγορίες εξεταζομένων, με το παλιό και με το νέο σύστημα, φέτος όλοι οι υποψήφιοι, απόφοιτοι και τελειόφοιτοι (παλιοί και νέοι),  θα διαγωνιστούν με το ίδιο σύστημα εξέτασης,  το νέο (που ίσχυσε για πρώτη φόρα το 2016).  Έτσι φέτος, τόσο οι μαθητές της τελευταίας τάξης του Γενικού Λυκείου όσο και οι απόφοιτοι-υποψήφιοι, που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι σε ένα μόνο επιστημονικό πεδίο, θα εξεταστούν σε τέσσερα μαθήματα, ενώ όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι σε δύο  επιστημονικά πεδία, θα εξεταστούν  και σε ένα πέμπτο  μάθημα, το οποίο μπορεί να είναι Γενικής Παιδείας ή Ομάδας Προσανατολισμού.
               Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν έναν ή δύο από τους συνδυασμούς μαθημάτων ανά Ομάδα Προσανατολισμού, λαμβάνοντας υπόψη και τα μαθήματα στα οποία υπάρχουν αυξημένοι συντελεστές βαρύτητας.
               Για την εισαγωγή στα τμήματα κάθε επιστημονικού πεδίου, θα υπολογίζονται τα τέσσερα (4) μαθήματα και οι συντελεστές βαρύτητας τα οποία προβλέπονται στην Ομάδα Προσανατολισμού όπου ανήκει ο υποψήφιος για το συγκεκριμένο Επιστημονικό Πεδίο.
Θα προηγηθούν οι απολυτήριες ενδοσχολικές εξετάσεις
               Φέτος για πρώτη φορά η αποφοίτηση των μαθητών-υποψηφίων θα ολοκληρωθεί στο τέλος Μαΐου. Μέχρι τότε οι μαθητές – υποψήφιοι θα έχουν ολοκληρώσει και τις απολυτήριες ενδοσχολικές εξετάσεις και ως εκ τούτου θα έχουν περίπου μια εβδομάδα καιρό για προετοιμασία, πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.