Σημαντικές παρεμβάσεις από τα στελέχη της ΕΥΠΟΛΙΣ


    Η επέλαση του χιονιά που τελικά χάιδεψε την περιοχή μας έβγαλε  και άλλες ειδήσεις. Διαβάζοντας στις σελίδες του facebook παρατηρούμε τις σημαντικές παρεμβάσεις που έκαναν   στελέχη της δημοτικής παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ. Δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετείχαν, μέσα από σχόλια, στα διάφορα post που ανέβηκαν. Διαβάζοντας τα βλέπουμε την  κριτική που ασκούν, όπως και προβλέπετε θεσμικά, για τις ενέργειες των διαφόρων θεσμικών υπευθύνων. Δεν ήταν λίγες οι φορές, κατά την άποψή μας, πως μπόρεσαν και ξεμπέρδεψαν μερικά πράγματα  που
προσπαθούσαν μέσα από τα σχόλια κάποιοι να κάνουν το άσπρο μαύρο ,δίνοντας τα εύσημα σε αυτούς που πράγματι υπερέβησαν εαυτό για να κρατήσουν την πόλη και τα σχολεία ανοικτά.
  Αφορμή βέβαια για το άρθρο στάθηκε η προτροπή του προέδρου της Α/θμιας σχολικής επιτροπής να κομματοποιήσει  τα σχόλια, παρόλο που αυτό δε θα έπρεπε να συμβαίνει ειδικά στο χώρο των σχολείων. Καλό θα είναι , κατά την προσωπική μας άποψη, ο πρόεδρος της Α/θμιας σχολικής επιτροπής να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφορούν αντί να πετάει συνεχώς την μπάλα στην εξέδρα. Η ειδικότητά του  σαν λογιστής θα έπρεπε να είχε διευκολύνει ώστε αυτές οι φήμες να είχαν σταματήσει εδώ και μήνες.
  Περιμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις που θα έρθουν με αριθμό πρωτοκόλλου , σφραγίδα και υπογραφή για να τις παρουσιάσουμε και μέσα από τις σελίδες του Παράπονου Φυλής.







Ολόκληρους τους ανωτέρω διάλογους μπορείτε να τους διαβάσετε  στους παρακάτω συνδέσμους:

 https://www.facebook.com/groups/1651612685097281/permalink/1841509952774219/
https://www.facebook.com/giannis.kremidas/posts/1295006880537775?pnref=story
http://paraponofylis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_73.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια