Μια πράξη που τιμά τον Γιώργο Κρητικό αλλά και την παράταξη του Χρήστου Παππού.


   Για εμάς που περιπλανιόμαστε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ μεγάλη ευχάριστη έκπληξη μας προκάλεσε η απόφαση που βρήκαμε.  Σε αυτήν την απόφαση που κατοχυρώνει διαγωνισμό προμήθειας οικοδομικών υλικών του Δήμου Φυλής βλέπουμε ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και η επιχείρηση των παιδιών του δημοτικού συμβούλου, Γιώργου Κρητικού, της παράταξης του Χρήστου Παππού. Παρόλο που Γιώργος Κρητικός ήταν μέλος της οικονομικής επιτροπής που
κατακύρωσε το διαγωνισμό δεν συμμετείχε στην συγκεκριμένη απόφαση, από ότι διαβάζουμε. Την θέση του σαν μέλος της επιτροπής αλλά και της παράταξης θα μπορούσε να την είχε χρησιμοποιήσει με διάφορους τρόπους που από ότι φαίνεται δεν το έπραξε. Σαν απλοί πολίτες που είμαστε δεν μπορούμε να μην χαιρετήσουμε και να μην προβάλουμε αυτή την πράξη. Μια πράξη που τιμά το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κρητικό αλλά και την παράταξή του. Η πράξη αυτή μας δείχνει πως κάποιοι μπήκαν στην πολιτική του τόπου για να τον εξυπηρετήσουν και όχι για να εξυπηρετηθούν.
  Ελπίζουμε η πράξη αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους και  να γίνει πλέον η αρχή μήπως  αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα.






ΠΗΓΗ:https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A891%CE%94%CE%A9%CE%97%CE%A4-4%CE%A64?inline=true

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια