Τα μέτρα για την ομαλή έναρξη των σχολείων λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.


  Σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το μεσημέρι της Κυριακής 8 Ιανουαρίου με την συμμετοχή των Προέδρων των σχολικών επιτροπών Γιάννη Κρεμμύδα και Νίκο Χατζητρακόσια αλλά και με τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος Μιχάλη Οικονομάκη για τα μέτρα που θα παρθούν για την ομαλή έναρξη των σχολείων. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν :

   Να παραμείνουν κλειστά τα όλα τα  σχολεία στη δημοτική ενότητα της Φυλής, με εξαίρεση τον παιδικό σταθμό, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν αύριο.
   Να γίνει επιθεώρηση στα σχολεία και όπου κριθεί απαραίτητο να γίνει καθαρισμός και ρίψη αλατιού για την ασφαλή προσέλευση των μαθητών.
  Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών να υπάρξει συντονισμός μεταξύ των διευθυντών και των συλλόγων γονέων ώστε να αρχίσει να λειτουργεί η θέρμανση από τις 6.30 π.μ. ώστε να ζεσταθούν τα κτίρια αφού ήταν κλειστά το προηγούμενο δεκαπενθήμερο λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων.
  Και τέλος να είναι σε ετοιμότητα τεχνικοί του δήμου σε περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη θέρμανση.

 Το σίγουρο είναι πως οι μαθητές θα ήθελαν να παραταθούν λίγο ακόμη οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές αλλά ας μην ξεχνάνε πως ο χειμώνας τώρα αρχίζει.
Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια