Εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ κατά της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ κατά της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών

Εκτεταμένη επιχείρηση διενεργούν μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας στον Δήμο Αχαρνών στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδίου για τον περιορισμό της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών.
Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ αποτελούμενες από Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) και από κλιμάκια της Δημόσιας Τάξης και της Ασφάλειας διενεργούν ελέγχους σε καίρια σημεία του Δήμου Αχαρνών σε διαφορετικές ημέρες και ώρες και τις πρώτες ημέρες της υπό εξέλιξη επιχείρησης προχώρησαν σε πάνω από 100 προσαγωγές – συλλήψεις.

Για τη διενέργεια των ελέγχων ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, έχοντας ανοιχτή και διαρκή επικοινωνία, τόσο με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και τον Ταξίαρχο κ. Δημήτρη
Σωτηρόπουλο, όσο και με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και τον Διευθυντή του Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός επισκέφθηκε μεμονωμένο μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και ενημερώθηκε για την εξέλιξη της επιχείρησης  από τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Δημήτριο Μανιδάκη.


Ο Δήμαρχος Αχαρνών δήλωσε την ικανοποίηση του για την υπό εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στον Δήμο Αχαρνών δηλώνοντας τα εξής: "Ο αγώνας κατά της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών είναι μακρύς και ιδιαίτερα δύσκολος, οι συνεχείς επαφές με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν σαν σκοπό να αναγάγουν το πρόβλημα της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών σε πρώτη προτεραιότητα των αρχών ασφάλειας και τάξης και να εξασφαλίσουμε διαρκείς επιχειρήσεις καταστολής και περιορισμού παραβατικών συμπεριφορών. Η συνεργασία μας, τόσο με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, όσο και με τις Διευθύνσεις και τα Αστυνομικά Τμήματα που εδρεύουν στον Δήμο Αχαρνών είναι συνεχής και αδιάλειπτη και κοινός μας στόχος είναι να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στις συνοικίες και τις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια