Μεταγραφική τετράδα στον Ακράτητο

Με μια τετράδα σπουδαίων ποδοσφαιριστών ενισχύεται ο Ακράτητος την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο . Η διοίκηση της ομάδας θέλοντας σε πρώτη φάση να εμπλουτίσει την φαρέτρα του προπονητή Γιώργου Ανανιάδη για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του ιστορικού συλλόγου προχώρησε σε συμφωνία με τον  28χρονο ακραίο αμυντικό Κωνσταντίνο Σφακιανάκη που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Θρασύβουλο, τον 19χρονο επιθετικό Αλέξη Αλεξόπουλο από
τον Απόλλωνα Περιστερίου, τον έμπειρο Σωτήρη Ζαχαρόπουλο που επιστέφει στον σύλλογο μετά από πενταετή απουσία (αγωνίζονταν με τα χρώματα της Κηπούπολης) αλλά και τον γνώριμο Κώστα Πλαβούκο που και αυτός είχε τιμήσει στο πρόσφατο παρελθόν την «πράσινη « φανέλα.
Όλοι δήλωσαν πίστη στην σπουδαία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό το ΔΣ , μάλιστα ο Κώστας Σφακιανάκης θέλησε πει δύο λόγια παραπάνω για τον σύλλογο που άφησε  πίσω και που αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναλυτικά δήλωσε:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένεια της ομάδας του Θρασύβουλου, τους προπονητές και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου για τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια που συνεργαστήκαμε. Φέτος η διοίκηση αποφάσισε να χαράξει διαφορετική πορεία την οποία δεν είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω, ελπίζω οι επιλογές τους να αντικατοπτριστούν στον βαθμολογικό πίνακα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ακράτητου για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε  να αγωνιστώ σε αυτόν το ιστορικό σύλλογο, όπως και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Νέα ομάδα νέοι στόχοι με έμπειρους προπονητές και παίκτες. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και να βοηθήσω με τον τρόπο μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
zaxaropoulos sotiris
plavoukos k

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια