Ο ΣΥΡΙΖΑ Φυλής έκοψε την πίτα του


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση και η κοπή της πίτας της Οργάνωσης Μελών των Άνω Λιοσίων και Φυλής, το Σάββατο 14 Γενάρη, στην κοσμική ταβέρνα «Χρυσό Βαρέλι» στη Χασιά.
Στη συνεστίαση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Αθανασίου Νάσος, Δέδες Γιάννης, Πάντζας Γιώργος, Σκουρολιάκος Πάνος και η υποψήφια βουλευτής Καράλη Κατερίνα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασιλείου Γιάννης και οι Περιφεριακοί Σύμβουλοι: Βάβουλα Αριστέα, Παππά Γιώτα και Ταξιάρχης Φαρμάκης. Οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων: «Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής» Κώστας Λουμιώτης, «Αχαρνείς Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση» Οδυσσέας Καμπόλης, «Δύναμη Συμμετοχής» Δημήτρης Μπουραΐμης. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Δρόλιας Θεοδόσης και Κουράση Χρυσούλα. Ο Συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Αττικής Αντώνης
Κανελλόπουλος, ο Συντονιστής της Ο.Μ Άνω Λιοσίων-Φυλής Νίκος Νικολόπουλος, ο Συντονιστής της Ο.Μ Ασπροπύργου Γκολέμης Κωνσταντίνος, ο Συντονιστής της Ο.Μ Μεγάρων Δέσκος Αναστάσιος, ο Συντονιστής της Ο.Μ Ν. Περάμου Μοάτσος Χρήστος και ο Τσιαμάς Αποστόλης από την Ο.Μ των εργαζομένων της αντιπεριφέρειας Δυτ. Αττικής. Οι πρόεδροι των Συλλόγων: «Επτανησίων» Δελλαπόρτα Κατερίνα, «Αγαπώ» Σερεπίσου Έλενα, «Αλληλεγγύη Φυλής» Γούλα Γεωργία και εκπρόσωποι της συλλογικότητας «Δυτικό Μέτωπο».
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους  φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν κοντά μας και περάσαμε μαζί ένα όμορφο βράδυ, ανταλλάσοντας ευχές και διασκεδάζοντας με τη ζωντανή μουσική του καταστήματος.
Άνω Λιόσια 16-1-2017

Το Γραφείο Τύπου

της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Άνω Λιοσίων & Φυλής














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια