ΕΥΧΟΜΑΙ ……στον δημο Φυλης οι ανθρωποι στ αληθεια να μην πεινανε…..



Εύχομαι το 2017 να υπάρχουν λιγότεροι από εμάς τις ¨ευπαθείς¨ ομάδες όπως μας ονομάζουν…
Εύχομαι να μην χρειαστεί να περιμένουμε στην ουρά για να κάνουμε γιορτές με όσπρια και μακαρόνια ..
Εύχομαι να βγουν από τα γραφεία τους και να κάνουν μια βόλτα στις γειτονιές οι «Άρχοντες του τόπου ¨…καλές οι ευχές από το διαδίκτυο ..και τι ωραία φωτογραφία ..πολύ ωραίο στυλ..
Εύχομαι ο κόσμος να ξυπνήσει και να  διεκδικεί αυτά που δικαιωματικά του ανήκουν και να μη φοβάται μήπως τον πάρει με κακό μάτι ο «ότι νάνε Καλοχαιρετας ¨ και δε του κάνει το ρουσφέτι….που δε θα του το κάνει δηλαδή….
Εύχομαι να κατάφερα επιτέλους να μπω σε ένα διακανονισμό για την ΔΕΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 12.900 ΕΥΡΩ χάρις στην ανθρωπιά που έδειξε ο κ. Ανθρωπος  και τα κορίτσια του στην υπηρεσία του και δημόσια τον ευχαριστώ….σε αντίθεση με τον κ. Βέλη που δυσανασχέτησε με την παρουσία μου μου είπε ..περάστε στις 9 του μηνός….σε αντίθεση με τον  Δήμαρχο και άλλους Αντιδημάρχους που δυστυχώς δεν εβλεπαν λύση στο πρόβλημα μου..τη στιγμή που ..οπ ξαφνικά νέος υπάλληλος εδώ..κι εδώ…κι εδώ…..
Εύχομαι ολόψυχα το 2017 στην βοηθό Βρεφοκόμο που λατρεύει τα παιδιά και άφησε το
μωρό μου να κλαίει βάζοντας τον τιμωρία  χωρίς να συγκινηθεί από τα αναφιλητά του , τα 5000 ευρώ που μου ζητά δικαστικώς  γιατί λόγο της ανάρτησης της υπόθεσης στο διαδίκτυο ,χωρίς να αναφέρω το όνομα της της έθιξα την τιμή και την υπόληψη..(ψωνάρα)  να της καλύψουν όλες της τις ανάγκες και να αγοράσει και μια συνείδηση ..αν βρει
Εύχομαι να αντέξω να βγάλω το οκτάμηνο όπου δουλεύω σαν βοηθός στο πράσινο και υποφέρω καθημερινά από τους πόνους καθώς έχω κάνει σπονδυλολυσία στον αυχένα … μετά από τροχαίο ..που λίγο πολύ οδήγησε τη ζωή μου εδώ..αλλά δεν συγκινήθηκε κάνεις υπευθυνος παρ ολο που παρακάλεσα πολλούς ……να κάνω κάτι πιο ήπιο …..ΟΧΙ  αποκρίθηκαν …είναι αυστηρός ο νόμος ….και οπ ..ξαφνικά για άλλους ο νόμος δεν ισχύει…..
Εύχομαι να είμαστε όλοι δυνατοί ν αντέξουμε για τι θα έρθουν και πιο δύσκολες μέρες ..αλήθεια τα ρεβίθια καίγονται στο τζάκι?????
Εύχομαι το 2017 οι καθηγητές στο Τρίτο Γυμνάσιο να πουν ένα μικρό μπράβο στον Αγγελάκο μου που έγραψε μια από τις τρεις καλύτερες εκθέσεις στη Ελλάδα στον διαγωνισμό του Θεόφιλου για τις πολύτεκνες οικογένειες και δεν μπήκαν στον κόπο να το αναφέρουν ούτε στην τάξη του…ετσι γιατί τα παιδιά του Δήμου Φυλής διαπρέπουν Πανελλαδικά..γράφοντας μέσα από την ψυχη τους αυτά που του λειπουν ..αυτα που του στερούν οι Έχοντες και κατέχοντες …..ίσως φταίει που δεν είναι ..του Δημαρχου παιδι…
Εύχομαι να έχω πάντα τέτοιους υπέροχους φίλους που με στηρίζουν και με βοηθάμε όταν η θερμοκρασία στο σπίτι μου αγγίζει τους 10 βαθμούς … μια με πετρέλαιο και μια με ξύλα όμως  η ζωή δε βγαίνει έτσι ….
Εύχομαι το 2017 οι Άρχοντες του Δήμου Φυλής να  μάθουν τα προβλήματα των δημοτών  ..δεν είμαι μόνο εγώ ..δυστυχώς είναι πολλοί ..εγώ ας είμαι η αρχή ..για να γεννηθεί και η φωνή των άλλων που υπομένουν σιωπηλά….
Εύχομαι να μην υπάρξουν άλλοι «καλοί» που νοιάζονται για τα προβλήματα μας και πάνω στις πλάτες μας και χρησιμοποιώντας την φτώχεια μας να κτίζουν τα δικά τους παλάτια….
Εύχομαι η ζωή μου να ήταν όπως παλιά που είχα την δουλεία μου ..την αξιοπρέπεια μου ..που δεν είχα ανάγκη να σταθώ σε καμία ουρά μέσα στο κρύο για να πάρω αλεύρι και σάλτσα τομάτας για τα Χριστούγεννα από δήθεν αλληλέγγυες για όλους….
Εύχομαι όπως είπε κι ο κ. Καμπόλης στο συμβούλιο ..¨¨ κανένας στον Δήμο Φυλής δεν πειναει ¨΄ να γίνει ένα θαύμα το 2017 στον Δήμο Φυλής τον Δήμο των 32.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ 2017 κάνεις να μην πεινάσει
Εύχομαι το 2017 να μην υπάρχου παιδιά στους δρόμους που κρυώνουν και πεινάνε
Τέλος εύχομαι να είμαι πάντα εγώ ..ο εαυτός μου  λιγότερο ”σαλεμένη» ίσως με τόσα που περνάω και κάνεις από αυτούς που είναι στις καρέκλες δεν ακούει πραγματικά και να μη με λυγίσει αυτέ να με αλλάξει τίποτε από αυτά τα άσχημα που ζω εγώ και τα παιδιά μου ..ας ενωθεί η φωνή μου με χιλιάδες φωνές άλλων που έχουν σκύψει το κεφάλι από το βάρος της φτωχιάς τους ….Μη τρέπεστε ..σημασία δεν έχει τι θα πει ο γείτονας …σημασία έχει το καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που φέραμε στον κόσμο… ..ο κόσμος είναι δικός μας ..για ολους μας .
Μια ευχή για το 2017 στους καρεκλοκενταύρους ..σχεδόν σε όλους ΄…
Τα μακριά ενδύματα και οι υπέρμετρες περιούσιες ..τις ψυχές εμποδίζουν
Σωκράτης
ΣΟΦΙΑ ..είναι τα όνομα μου ..και ορκίζομαι πως τίποτε άλλο δεν έχω να χάσω….αυτη είναι η αληθεια μου….

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΙ…..

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Επειδή ήμουνα μπροστά στη φάση, η κυρία έφυγε με πολλές σακούλες στα χέρια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο... μάλιστα έβαλε τις φωνές και απετούσε να πάρει τρόφιμα χωρίς να καταθέσει κανένα δικαιολογητικό ! Μάλλον αυτό ήταν το ευχαριστώ... Οι υπόλοιποι μάλλον είμαστε βλάκες που φτιάχνουμε τα χαρτιά μας. Βέβαια από την άλλη όπου φτωχός και η μοίρα του και αυτό δικαιολογεί οποιαδήποτε αντίδρασή της, αλλά προφανώς δεν μπορούνε πάντα να φταίνει όλοι οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι πολυ γελοιος η γελοια κ πουλημενος για να γραφεις τετοια ψεμματα..ντροπη.. Τουλαχιστον σε πληρωσαν καλα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να βγεις να πεις οτι κακοηθεια θελεις με τ ονομα σου..οχι κρυμμενη κρυμμενος πισω απο ψευδωνυμα

      Διαγραφή