"Ντου" έκανε μεικτό κλιμάκιο στην Κοινωνική Υπηρεσία.



    Η επίσκεψη του μεικτού υψηλόβαθμου κλιμακίου δεν είμαστε σε θέση  να γνωρίζουμε εάν οφείλετε στα δημοσιεύματα που είχαν βγει πριν από λίγο καιρό σχετικά με τρόφιμα του προγράμματος ΤΕΒΑ που αποσύρθηκαν λόγω βλάβης του δικτύου της ΔΕΗ. Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με τα δελτία τύπου , πως όχι απλώς τα βρήκαν όλα άψογα αλλά ζήτησαν και την
τεχνογνωσία που ήδη διαθέτει ο Δήμος Φυλής να την μεταλαμπαδεύσει  και στους υπόλοιπους  δήμους leaders του προγράμματος ΤΕΒΑ.
Ακολουθούν τα σχετικά δελτία τύπου αλλά και οι δηλώσεις του δημάρχου Χρήστου Παππού:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Με άριστα το 10 ο Δήμος Φυλής πήρε 12!» για το Πρόγραμμα  παροχής τροφίμων  σε απόρους ΤΕΒΑ
Στην επίσκεψη του μεικτού υψηλόβαθμου κλιμακίου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή , το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και  τη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας, στο πλαίσιο της παρακολούθησης του επισιτιστικού προγράμματος των απόρων ΤΕΒΑ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου.
Όπως ανέφερε ο Χρήστος Παππούς,  τα στελέχη της Ε.Ε. και οι Έλληνες  που επιβλέπουν το πρόγραμμα και το πρωί της Τετάρτης επισκέφθηκαν την Κοινωνική Υπηρεσία ελέγχοντας τα πάντα για 4 ώρες, έδωσαν στο Δήμο Φυλής τα θερμά τους συγχαρητήρια βαθμολογώντας τον «με άριστα το 10 στο 12!»  όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο ότι τα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας πρότειναν στο Δήμο Φυλής να μεταφέρει την εμπειρία του και να ενημερώσει και τους άλλους Δήμους Leaders του Προγράμματος ΤΕΒΑ, για τις πρακτικές που εφαρμόζει.
Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια