Δρόμος με συνεχή ατυχήματα η Βυζαντίου.



  Η οδός Βυζαντίου είναι αυτή που ενώνει τους συνοικισμούς Γεννηματά και Τσουκλιδίου με τη λεωφόρο Φυλής.  Είναι ένας δρόμος που καθημερινά τον διασχίζουν παιδιά για να πάνε στα δημοτικά 2ο και 9ο, στο 2ο Γυμνάσιο και στο ΕΠΑΛ. Το πλάτος του δρόμου δίνει τη δυνατότητα για ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων και καταλήγει στη διασταύρωση με τη Φυλής ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΡΙ και χωρίς επαρκή ορατότητα. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει εβδομάδα που σε αυτόν το
δρόμο να μην υπάρχει και κάποιο ατύχημα.  
   Η παράδοση το επόμενο διάστημα της περιφερειακής Αιγάλεω σίγουρα θα επηρεάσει την κυκλοφορία αυτού του δρόμου. Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια το κακό και το καλό.  Το κακό σενάριο είναι να αυξηθεί η κίνησή της κατακόρυφα μιας και θα είναι η κοντινότερη διαδρομή που θα ενώνει την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και τον Ασπρόπυργο με το κέντρο των Άνω Λιοσίων με αποφυγή των ζικ-ζακ και την "επικίνδυνη " Κωνσταντινουπόλεως. Αντίθετα το καλό σενάριο θα είναι η  διέλευση οχημάτων  να γίνεται από κατοίκους των ανωτέρων συνοικισμών που γνωρίζουν την επικινδυνότητα του δρόμου. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση η έλλειψη φαναριού και η μη καλή ορατότητα με τη Φυλής θα εξακολουθήσουν να είναι το "αγκάθι" του δρόμου.
  Μήπως έφτασε η ώρα επιτέλους  οι υπεύθυνοι να αρχίσουν να ψάξουν να βρουν μια λύση ώστε και οι κάτοικοι να μη ζούνε με το άγχος,  για το πότε θα συμβεί το κακό, και ο δρόμος να γίνει πιο ασφαλής πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια