ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ.ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ ΣΕ Θ.ΜΠΙΖΑ

Άνω Λιόσια, 7 Δεκεμβρίου 2016



Διαπιστευτήρια υποταγής από τον κ. Μπιζά


«ΧΑΣΑΜΕ…» Μια λέξη που δεν έχει ειπωθεί από κανένα γνήσιο αριστερό αγωνιστή, από τα χρόνια της αιματοβαμμένης Μακρονήσου μέχρι σήμερα, ειπώθηκε από τον «αριστερό» Θωμά Μπιζά και αφορούσε στη συνεδρίαση του ΠΕΣΔΑ. Δήλωση που εκφράζει τη νέα αντίληψη της επονομαζόμενης «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ξεπουλήσει αεροδρόμια, λιμάνια, ενέργεια, Ελληνικό και δημόσια περιουσία.

Λίγο πριν το περιφερειακό συμβούλιο της Αττικής φέρει προς συζήτηση την αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων, ο φερόμενος ως εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ επιχείρησε, χωρίς ντροπή, να προκαταλάβει τη μοιρολατρική αποδοχή της ψήφισής του και έτσι να τερματίσει τον 25χρονο αγώνα
των κάτοικων της Φυλής για την απομάκρυνση της χωματερής.

Μιλώντας για ήττα και αποτίμηση του αγώνα! Επιχειρώντας να «δυναμιτίσει» οποιαδήποτε απόπειρα αναβολής της συζήτησης του Περιφερειακού Συμβουλίου, με το οικτρό επιχείρημα: «ΧΑΣΑΜΕ». Το αποκάλυψε, άλλωστε και ο ίδιος αμέσως μετά: «Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν ήθελε να αναβληθεί η συνεδρίαση».

Στην πραγματικότητα, ο κ. Μπιζάς ήθελε να δώσει διαπιστευτήρια κομματικής πίστης, αδιαφορώντας αν, την ίδια ώρα, αποδυνάμωνε τον αγώνα του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Να βάλει το δικό του λιθαράκι στη διεκπεραίωση προγραμμάτων που συνεχίζουν την καταστροφή στη Φυλή αλλά και σε όλη την Αττική, με την έγκριση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Οι κάτοικοι της Φυλής, ιδιαίτερα όσοι δημιούργησαν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, είναι απαραίτητο να απομονώσουν εκείνα τα στοιχεία που, μοιρολατρικά, δίνουν «τέρμα» στον αγώνα τους, εξαργυρώνοντας πολιτικές επιταγές. Διαφορετικά θα έρθει – με μαθηματική ακρίβεια - η ώρα που θα αναφωνήσουν πραγματικά: «ΧΑΣΑΜΕ».

Όσον αφορά στις υπόνοιες που ο κ. Μπιζάς αφήνει για την απουσία μου από τη συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ, στην οποία συζητήθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας WATT AE, θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις και, κυρίως, να κρατά τις θεωρίες συνωμοσίας για τον εαυτό του.

Προσωπικά, δε θα δώσω σε κανένα διαπιστευτήρια σχετικά με την πολιτική μου στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, την οποία έχω εκθέσει δημόσια, ανοιχτά και με πολιτικό κόστος όχι μόνο στους κατοίκους του δήμου Φυλής αλλά ολόκληρης της Περιφέρειας.

Δημήτρης Μπουραΐμης

ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια