Λαϊκή Επιτροπή Φυλής παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Άνω Λιοσίων


                                                             (Σωτ. Πέτρουλα 20, τηλ. 6972257364)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη 2016 με τα Σωματεία, τους μαζικούς φορείς και τους Συλλόγους Γονέων της πόλης,  η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής την Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2016, προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Άνω Λιοσίων, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη κατάσταση των δημόσιων παροχών υγείας στο Δήμο μας. (φωτο)
Ζούμε σε μια εποχή όπου η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση συναντούνται καθημερινά χρόνια τώρα με την υποβάθμιση και τις αρρώστιες, από τη μόνιμη εστία μόλυνσης της περιοχής μας, από τη λειτουργία της χωματερής.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ακολουθώντας την ίδια πορεία με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, με τις ευλογίες της ΕΕ και στον τομέα της Υγείας, χρόνο
με το χρόνο συρρικνώνουν συνεχώς τις όποιες δημόσιες μονάδες Υγείας.
Μιλούν για υγεία και εννοούν κόστος και εμπόρευμα. Αυτό αποτυπώνεται με ακόμα πιο μειωμένες δαπάνες και κρατική χρηματοδότηση και στο φετινό προϋπολογισμό. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «έδειξε τα δόντια της» απέναντι στο λαό, στερώντας του καθημερινά το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό.
Απ’ τη μια διαλαλούν ότι θα εφαρμόσουν τα «συμφωνηθέντα» και τη 2η αξιολόγηση και απ’ την άλλη μιλούν για «ανάπτυξη» και «πλεονάσματα». «Πλεονάσματα» που βεβαίως οφείλονται στους τσακισμένους μισθούς, στις συντάξεις πείνας, στους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, στα χαράτσια, στους δυσβάσταχτους φόρους κλπ, δηλαδή στην εξαθλίωση του λαού. Ρίχνοντας και κανένα ψίχουλο, ξεγελώντας και εξαπατώντας το λαό, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη του και την αξιοπρέπειά του.

ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!!
Εμείς αξιολογούμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας ως πρώτη προτεραιότητα, συνεχίζουμε τον αγώνα για την Υγεία.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τη νεολαία να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνουν ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ και ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΒΕ της ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2016 και ώρα 6:30 μ.μ. στην πλατεία ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ με παράσταση διαμαρτυρίας στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διεκδικώντας και απαιτώντας Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό.

Φυλή 13 Δεκέμβρη 2016


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια