Παραιτήσεις στο ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ



Παραιτήσεις είχαμε σήμερα από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ο πρόεδρος Δημήτρης Βασιλείου αλλά και η ταμίας Νταϊάνα Βασιλείου΄
Ακολουθούν οι παραιτήσεις τους όπως τις διαβάσαμε μέσα από τις σελίδες του facebook :



Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΥΡΙΟΙ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ 
.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Το μέλος και πρόεδρος του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ Βασιλείου Δημήτριος παραιτείται από τα καθήκοντα του.
Οι λόγοι που με ανάγκασαν να υποβάλω τη παραίτηση μου στο ΔΣ του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ είναι : Ηθική, Αδιαφορία από μελή του ΔΣ , Αυταρχισμός από μέλη του ΔΣ , Εμπιστοσύνη ,Συκοφαντίες κ.α. στο πρόσωπο μου.
.
Σαν πρόεδρος που διετέλεσα τα 2 προηγούμενα χρόνια και τους τέσσερις τελευταίους μήνες

στον σύλλογο αυτόν πιστεύω ότι έδωσα εξετάσεις και πως πέτυχα το έργο που είχα αναλάβει.
.
Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που στήριξαν τον σύλλογο του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ,τους γονείς που με εμπιστεύτηκαν ,τα παιδιά και τους προπονητές για τη συνεργασία.
.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας .
Σας ενημερώνω ότι η παραίτηση και η επιστολή που ακλουθεί θα δημοσιευτούν σε διαδικτυακό και έντυπο τύπο για την ασφάλεια και την μη παραποίηση τον λεγομένων μου.
.
ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!!


Παραιτηση

Εγω η VASILEIOY CINIPA DOINA παραιτουμαι από το ΔΣ και από τη θεση της ταμειας του συλλογου Δας Ζεφυριου για τους λογους : 1ον για τη μη σαφη ενημερωση περι θεματων οικονομικων και μη του Συλλογου 2ον για τη πληρη αδιαφορια απεναντι μου από τα μελη του ΔΣ 3ον λογω εμπλοκης πολιτικων προσωπων 4ον λογω μη συνεργιασιας μεταξυ μελων του ΔΣ. Παρακαλω να με ενημερωσετε για το που και το ποτε θα παραδωσω το ταμειο και την οικονομικη κατασταση του Συλλογου ώστε να μη φερω καμια ευθυνη .
Σας ευχαριστω πολύ και ευχομαι να καταφερετε αυτό που ειχατε σκοπο όταν μπηκατε σε αυτόν τον συλλογο. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια