Λαβράκια τσίμπησε η ΟΠΚΕ σε Άνω λιόσια και Ζεφύρι

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη
Απίστευτα «λαβράκια» έβγαλαν οι εξορμήσεις της ΟΠΚΕ στην Δυτική Αττική και οι τυχαίοι έλεγχοι και τα μπλόκα της Αστυνομίας σε περιοχές που «ανθεί» η εγκληματικότητα. Σε τυχαίο έλεγχο στα Άνω Λιόσια, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 38χρονος Έλληνας, το ποινικό ιστορικό του οποίου δεν πίστευαν ούτε οι αστυνομικοί που τον έλεγξαν.
Σε βάρος του προέκυψε πως εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών και ήταν κατηγορούμενος από την ιταλική Αστυνομία για την
μεταφορά ποσότητας «μαμούθ» στην χώρα τους, με ναρκωτικά όπως κάνναβη και κοκαΐνη. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι είχε μεταφέρει από στην Ιταλία 3 τόνους κάνναβη και 115 κιλά κοκαΐνης, για λογαριασμό οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών.
Πρόσθετα, από τυχαίους έλεγχους της ΟΠΚΕ εντοπίστηκε ένας 31χρονος Έλληνας στο Ζεφύρι, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 7 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ακόμη, στο Χαϊδάρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, ένας 43χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης και 6 καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 21 ετών για φορολογικές παραβάσεις. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
πηγή:http://www.thepressroom.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Άντε να δούμε πότε θα ανέβει το ΣΔΟΕ για το εμπόριο ...χαλιών
    Εκτός και αν φοβάστε τους αθώους και κατατρεγμενους ...γύφτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή