«Κωλοτούμπα» δυο χρόνια μετά στις αγοραπωλησίες οικοπέδων



Άνω Λιόσια, 25 Νοεμβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η αυτ-απάτη της διοίκησης δήμου Φυλής

 «Κωλοτούμπα» δυο χρόνια μετά στις αγοραπωλησίες οικοπέδων


Η προσπάθεια της διοίκησης του δήμου Φυλής να δηλητηριάσει την πολιτική ζωή του τόπου, επικαλούμενη δήθεν «παρανομίες» στις αγοραπωλησίες οικοπέδων από τη διοίκηση Μπουραΐμη την τετραετία 2011-2014, έπεσε στο κενό.

Παράνομη ήταν μόνο η πεισματική άρνηση της δημοτικής αρχής, τα δυο προηγούμενα χρόνια, να πληρώσει τις, καθόλα, νόμιμες αγορές οικοπέδων, εξαπολύοντας ψεύδη και ταλαιπωρώντας δημότες. Αν οι διαδικασίες ήταν παράνομες, δε θα είχαν ποτέ ολοκληρωθεί. Όλα τα άλλα είναι για «λαϊκή» κατανάλωση, ίδια με εκείνη που η διοίκηση
του δήμου άφθονα προσέφερε, μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις της και που τώρα αναγκάστηκε να πάρει πίσω.

Όπως έχουμε ήδη πει, υποχρέωσή μας ως διοίκηση του δήμου, ήταν μέρος των αντισταθμιστικών να πηγαίνει σε αγορές ακινήτων, δημιουργώντας δημοτική περιουσία για να τη βρουν τα παιδιά μας. Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’  αυτό.

Δυο χρόνια χαμένα στο βωμό φθηνού εντυπωσιασμού. Η «κωλοτούμπα» των οικοπέδων (μετά την «κωλοτούμπα» των ενοικίων) δεν είναι παρά η ομολογία της αποτυχίας της διοίκησης Παππού που στήριξε την πολιτική της επιβίωση στο ψέμα και την αυτ-απάτη. Μόνο που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Τώρα που ήρθε ενώπιος ενωπίω με την υποχρέωση να τηρήσει τη νομιμότητα, θα της συστήναμε να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής. Όπως το πρόβλημα της παραβατικότητας που διογκώνεται καθημερινά και επικίνδυνα. Εκτός και αν έχει αποφασίσει να καταργήσει το Μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία και να λύσει το πρόβλημα με την αυτοδικία και αντιποίηση αρχής που διαφημίζουν σε τηλεοπτικά γκρο πλαν - με πιστόλια, καραμπίνες και φισεκλίκια – αιρετά στελέχη του δήμου.


Για το τέλος, επισυνάπτουμε εικόνες από τα (επαναλαμβανόμενα) δελτία Τύπου του δήμου που «βοούσαν» για τις δήθεν «παράνομες» αγοραπωλησίες οικοπέδων επί διοίκησης Μπουραΐμη (πολλαπλασιάζοντας μάλιστα, ψευδώς, το κόστος τους). Με μια παροιμία, ως φιλική συμβουλή: «Όποιος μαγειρεύει ψέματα, στο πιάτο του τα βρίσκει …»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια