Χρήστος Παππούς: Θα κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια των Δημοτών μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη σθεναρή απόφασή του, η σημερινή Δημοτική Αρχή να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την ασφάλεια των Δημοτών και την πάταξη της παραβατικότητας υπογράμμισε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Κατά την τοποθέτησή του για τα έκτακτα θέματα της αγοράς οχημάτων τζιπ που θα διατεθούν στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και τη  διάθεση του ποσού το 168 χιλ ευρώ σε πρώτη φάση, για τη διαμόρφωση κτιρίου στο Πάρκο Πόλης που θα στεγάσει της Υπηρεσίες και τις δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Παρακατικότητας (ΟΠΚΕ) ο Δήμαρχος Φυλής υπήρξε κατηγορηματικός, επισημαίνοντας πως: «Ο Δήμος θα διαθέσει στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στην Ελληνική Αστυνομία ότι χρειαστεί, προκειμένου να διασφαλιστεί, η καταπολέμηση της παραβατικότητας στην περιοχή»
Ζητώντας μάλιστα οι αποφάσεις που λαμβάνονται για το ζήτημα της ασφάλειας των
Δημοτών να είναι ομόφωνες, τόνισε πως ο κόσμος υποφέρει από συγκεκριμένες παραβατικές συμπεριφορές και ότι ο Δήμος αλλά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ατομικά, έχουν την ευθύνη να κάνουν ότι είναι δυνατό, προς αυτή τη κατεύθυνση.
«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τα χρήματα μπροστά στην ηλικιωμένη που πέφτει θύμα συγκεκριμένων παραβατικών ομάδων, να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια από τα γλέντια, να φοβόμαστε αν και πως θα γυρίσουν τα παιδιά μας με ασφάλεια στο σπίτι.
Μένουμε εδώ και βιώνουμε το πρόβλημα της εγκληματικότητας καθημερινά. Δεν μπορούμε να ερχόμαστε σε αυτή την αίθουσα  με τις γραβάτες μας, να μην ψηφίζουμε για την καταπολέμησή της κι έξω ο κόσμος να υποφέρει. Όποιος δεν συμφωνεί με αυτές τις επιλογές θεωρώ πως δεν έχει λόγο ύπαρξης σε αυτό το χώρο. Είναι ντροπή να μην υπάρχει ασφάλεια στην πόλη μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας πως οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γι΄ αυτό το ζήτημα, επιβάλλεται να είναι ομόφωνες.
Ακολουθεί ο σύνδεσμος με τις δηλώσεις του

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια