ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΓΕ



Ολοκληρώθηκαν πανηγυρικά οι εργασίες του 12ου συνεδρίου της Οαμοσπονδιας Γυναικών Ελλαδος, το μεσημέρι της Κυριακής 13/11/2016, με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
 Πρόεδρος της Ο.Γ.Ε. εξελέγη η Χριστίνα Σκαλουμπακα.
Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι και των δυο συλλόγων του δήμου μας ( Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων και Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου ).
Το παρών στο Συνέδριο έδωσαν εκπρόσωποι σωματείων και φορέων. Καθώς απηύθηναν χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της Πανελλαδικής Επιτροπής των
Μπλόκων και του ΜΑΣ, της ΕΕΔΥΕ, ΕΕΔΔΑ και ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.
Στο χώρο υπήρξε μια αίθουσα για δημιουργική απασχόληση για τα μικρά παιδιά ώστε μητέρες αντιπρόσωποι, να μπορέσουν να λάβουν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου.
Λειτούργησε, επίσης, έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη σύγχρονη γυναίκα. Οι φωτογραφίες στάλθηκαν στην Ομοσπονδία στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που πήρε, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών απο την ίδρυση της.
Η συμμετοχή 700 περίπου αντιπροσώπων σπο Συλλόγους και Ομάδες απο όλη τη χώρα στο συνέδριο με σύνθημα " Γυναίκα βγες μπροστά στον αγώνα για μια ζωή χωρις εκμετάλλευση και καταπίεση" μας δίνει δύναμη, ενθάρρυνση και αισιοδοξία να παλέψουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας μας και να αγωνιστούμε για ενα καλύτερο " αύριο" για τα παιδιά μας!

                                                                           ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
                                                                           ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια