Σκουπίδια Αττικής: Επίθεση συγκεντρωμένων κατά της διοίκησης Δούρου -“Έίστε ψεύτες!”

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε λίγο πριν τις 4.30 η συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Αττικής επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του ΠΕΣΔΑ Αττικής. Στην αίθουσα του ΠΕΣΥ είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι και φορείς που φώναζαν συνθήματα κατά της περιφερειακής Αρχής την οποία και αποδοκίμαζαν για τις επιλογές της. Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ομιλία του εισηγητής εκ μέρους της διοίκησης Δούρου, περιφερειακού συμβούλου της «Δύναμης Ζωής» Θανάση Αναγνωστόπουλου
ειδικά στις αναφορές του περί συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες αλλά και δρομολόγηση του οριστικού κλεισίματος του ΧΥΤΑ Φυλής.
«Λέτε ψέματα», «Ψεύτες» ήταν η απάντηση από τους συγκεντρωμένους οι οποίοι φώναζαν συνθήματα όπως: «Αυτή την πολιτική την εργολαβική εμείς θα την θάψουμε στη χωματερή» και «ΟΤΑ για τους δημότες όχι στους μεσάζοντες και στους ιδιώτες».
Υπενθυμίζεται ότι κατά του ΣΜΠΕ τάχθηκε με σημερινή της ανακοίνωση και η ΛΑΕ,περιφερειακοί σύμβουλοι της οποίας πρόκειται να καταψηφίσουν την πρόταση της διοίκησης Δούρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια