ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ : ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΓΕ


Άνω Λιόσια  31/10/2016
                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συναγωνίστριες,
Βαδίζουμε προς το 12ο Συνέδριό της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 11,12 και 13 Νοέμβρη στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. Εξοπλισμένες με τα συμπεράσματα, την εμπειρία της 40χρονης ζωής και δράσης της Ομοσπονδίας μας, χωρίς ωραιοποίηση της δράσης μας, συνεχίζουμε ασυμβίβαστα στο δρόμο του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες της γυναίκας, για την ισοτιμία και χειραφέτησή της.
 Ο στόχος του Συνεδρίου είναι η διεύρυνση της παρέμβασης κάθε Σ/Ο σε νέους χώρους που συγκεντρώνονται γυναίκες, η συσπείρωση όλο και περισσότερων γυναικών του καθημερινού μόχθου στους Σ/Ο της ΟΓΕ, ιδιαίτερα νέων σε ηλικία.
Παίρνουμε υπόψη ότι η συμμετοχή της γυναίκας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και τις άλλες πρωτοβουλίες, όχι μόνο της ΟΓΕ, αλλά συνολικά του εργατικού-λαϊκού κινήματος, δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα
Για την οργάνωση  των γυναικών στο εργατικό, λαϊκό κίνημα νοιαζόμαστε. Για να
αυξηθεί το ποσοστό των γυναικών που εντάσσονται στο αγωνιστικό μετερίζι της ΟΓΕ, για να αυξηθεί το ποσοστό των γυναικών που συνδικαλίζονται. Πού εκλέγονται από τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους τους στα ΔΣ των εργατικών σωματείων, των ενώσεων αυταπασχολούμενων, των αγροτικών συλλόγων, των φοιτητών, για την αγωνιστική τους στάση και δράση.
Ο Σύλλογος γυναικών Άνω Λιοσίων, μπροστά στο συνέδριο της Ομοσπονδίας μας και τους στόχους του, έχει αναλάβει και σχεδιάσει ανάλογες δράσεις  ενημέρωσης και δραστηριοποίησης των γυναικών της εργατικής λαϊκής οικογένειας της περιοχής μας. Με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς που απασχολούνται κυρίως γυναίκες, με περιοδείες σε χώρους υγείας  και υπηρεσίες αλλά και όπου αλλού συναντάμε γυναίκες, με σκοπό τη συζήτηση, την ενημέρωση και της ένταξης τους στη αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για την κάλυψη των σύγχρονών αναγκών μας.  
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Άνω Λιοσίων


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια