Μετέφερε κάνναβη με την υπερήλικη μητέρα του στο αυτοκίνητο για 'ξεκάρφωμα'

Χειροπέδες σε έναν 56χρονο από τα Άνω Λιόσια και στην 84χρονη μητέρα του γιατί μετέφεραν μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα
Adtech Ad
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στο Ελεύθερο Κόνιτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο Έλληνες, ένας 56χρονος άνδρας από τα Άνω Λιόσια και η 84χρονη μητέρα του, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν στο κάθισμα του συνοδηγού είδαν μία υπερήλικη
γριούλα, κάτι που ενδεχομένως ο δράστης το έπραξε για “ξεκάρφωμα”, ώστε να μην τον σταματήσουν αστυνομικοί σε τυχόν μπλόκο, ωστόσο έμπλεξε και την 84χρονη μάνα του που σχηματίστηκε και σε βάρος της δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, αφού δεν έπεισε τους αστυνομικούς όταν ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι μετέφερε ο γιος της... Το “εμπόρευμα” ήταν μάλλον ορατό τι ήταν και άλλωστε είχε φορτωθεί στα πίσω καθίσματα...
Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Ελεύθερο Κόνιτσας, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Από την έρευνα που επακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα του οχήματος, 17 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 23 κιλών και 150 γραμμαρίων.
Επίσης, στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους 2,9 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά, το Ι.Χ. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
πηγή:http://news247.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια