Ξένες γλώσσες «Start Smart» σε Άνω Λιόσια & Πεύκη: Γνώση, Μεταδοτικότητα, Επιτυχία στο 100%




   Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Start Smart» της Ελένης Πετροπούλου (Πίνδου 71 στα Άνω Λιόσια) μέσα σε μια δεκαετία περίπου, αποδεικνύει ότι με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρεις, μπορείς ακόμα και μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, όχι μόνο να σταθείς, αλλά και να μεγαλώσεις ως επιχείρηση. 
   Έτσι, τον Ιούνιο γεννήθηκε το «Start Smart 2» στα σύνορα της Πεύκης με το Μαρούσι (Ναούσης 38). Γιατί θεωρείται επιτυχημένο; Επειδή αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων, με πείρα 16 ετών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, η οποία εργάζεται με μεράκι και αγάπη για τη διδασκαλία, με ποσοστά επιτυχίας κάθε χρόνο στο 100% (φέτος είχε 40 πτυχιούχους μαθητές).  Είναι από τα ελάχιστα Κέντρα στην Ελλάδα που συνεχίζει να συμμετέχει στις απαιτητικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου Cambridge. Επένδυσε σε νέες τεχνολογίες, από το ξεκίνημά του, αφού ήταν το πρώτο που έφερε στη δυτική Αττική διαδραστικούς πίνακες. Καινοτομεί συνεχώς σε θέματα εκπαίδευσης, προσέγγισης των
μαθητών, αλλά και των γονέων, που θέλουν μια καθημερινή ουσιαστική και αμφίδρομη σχέση με το φροντιστήριο. Από το ξεκίνημά του, επίσης, είναι ενεργό μέλος του Europalso Society, το
οποίο κάθε χρόνο πιστοποιεί τις υπηρεσίες του. Οι χώροι του είναι καθαροί, με χαρούμενα χρώματα, διαθέτουν κλιματισμό και internet. Το «Start Smart» συχνά, πέρα από τις εκδρομές σεαγγλικά μιούζικαλ και τα θεατρικά του δρώμενα, ωθεί τα παιδιά του να συμμετέχουν και σε κοινωνικές δράσεις. Τον περασμένο Μάρτιο, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου» μέσω της δράσης «Κούρεμα στην τάξη» δώρισε 70 κοτσίδες στο «Donate Hair,Donate Love» προκειμένου να φτιαχτούν δωρεάν παιδικές περούκες για παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από τον καρκίνο ή την αλωπεκία. Ήταν μια δράση που παρουσιάστηκε σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΤ1, ΑΝΤ1, STARE) και έκανε την πρωτοβουλία αγάπης των παιδιών από τα Άνω Λιόσια, «θέμα» - παράδειγμα προς μίμηση, σε όλο τον κόσμο! 
  Οι εγγραφές και στα δυο Κέντρα ξεκίνησαν την Δευτέρα 29 Αυγούστου και θα συνεχιστούν έως και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε σε μια από τις πιο ωραίες ιστοσελίδες Κέντρων Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα, στο www.startsmart.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια