Λαϊκή Συσπείρωση: Τα Κουβαρνταλίκια του Δημάρχου Φυλής



           

          Στις 15/07/2016 ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς Χρήστος, υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ‘’ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων παραβατικότητας που έχει ο Δήμος Φυλής ‘’.
          Στο πρωτόκολλο  συνεργασίας αναφέρεται πως θα υπάρξει αναβαθμισμένη δραστηριότητα της ΟΠΚΕ της ΔΙΑΣ  και περιπολικών στην περιοχή για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της ‘’ βαριάς ‘’ εγκληματικότητας.
          Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει  να υπογραφεί


ειδικό μνημόνιο του Δήμου με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ώστε η αστυνομία να κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Να προστατεύει δηλαδή την ασφάλεια και την περιουσία του κόσμου.
          Πιστεύουμε πως τα σοβαρά προβλήματα που ζούμε στο Δήμο μας, περισσότερο στο Ζεφύρι  αλλά και σε μερικές συνοικίες των Ανω Λιοσίων, περισσότερο είναι πρόβλημα πολιτικό παρά αστυνομικό.
Τα ναρκωτικά, η οπλοκατοχή-οπλοχρησία, οι οργανωμένες κλοπές σπιτιών και αυτοκινήτων, το κάψιμο στην συνέχεια των αυτοκινήτων κ.α, η κυβέρνηση όπως  και οι προηγούμενες δεν θέλουν να το αντιμετωπίσουν και έτσι δεν καλύπτουν  και πολιτικά την αστυνομία.
          Πως θα αντιμετωπισθούν αυτά τα προβλήματα το ακούμε χρόνια  αλλά αποτελέσματα δεν βλέπουμε.
          Ο Δήμαρχος αντί  να πιέσει την κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα αυτά,  υπογράφει πρωτόκολλα και κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις που είναι πανηγυριώτικες φωτοβολίδες και τίποτα παραπάνω.
          Ο Δήμαρχος χωρίς να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε να στεγαστούν οι υπηρεσίες της ΟΠΚΕ στο  κτίριο της Πολεοδομίας, χωρίς κανένα μίσθωμα και οι υπηρεσίες του Δήμου να πληρώνουν νοίκι σε ιδιωτικό κτίριο.
          Ακόμη ο Δήμαρχος αποφάσισε να αγοράσει ο Δήμος 15 τζίπ και να τα κάνει δώρο στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
                   Τι κάνει ο Δήμαρχος δηλαδή;
          Ξεφορτώνει το κράτος και την κυβέρνηση από βάρη και τα φορτώνει στους δημότες Φυλής.
          Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής είναι αντίθετη σ’αυτές τις παραχωρήσεις και τις δωρεές και καλεί τον Δήμαρχο κ.Παππού και την Διοίκηση του Δήμου  Φυλής να διεκδικήσει τους παρακρατημένους  πόρους από  το κράτος να κάνει ο Δήμος  κανένα έργο και όχι να καλεί  τους δημότες να πληρώνουν  τα σπασμένα.
Αρκετά  πληρώνουμε σε φόρους, σε ΕΝΦΙΑ, σε διάφορα τέλη, με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
          Καλούμε τον Δήμαρχο να πιέσει την κυβέρνηση να δώσει επιτέλους λύση στα σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας που βιώνουν οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής.



                                      Για την Λαϊκή Συσπείρωση

                                        Δημήτριος Τσιουμπρής


                                         Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια