ΣΑΝ ΖΑΦΥΡΙ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ
134 61 ΖΕΦΥΡΙ
Τηλ. 6972119082 

Ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΑΝ ΖΑΦΥΡΙ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ
Απίστευτη εκδήλωση καθήλωσε 600 γονείς και πάνω απο 350 παιδιά έως την νύχτα.
Το 1ο street handball που πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι άνοιξε τις πύλες του Δήμου Φυλής στο άθλημα της χεροσφαίρισης γνωρίζοντας τον ενθουσιασμό των παιδιών και των γονιών τους. Παρουσία πλήθος πολιτών του δήμου στην πλατεία Κώστα Λιάρου και στον δρόμο της Παναγίας Γρηγορούσης δημιουργήθηκαν 4 γήπεδα handball μαζί με δύο τεράστια φουσκωτά προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς στα παιδιά. Οι προσέλευση των παιδιών ξεκίνησε απο νωρίς στις 17:00 έως τις 21:00 παίζαν με ιδιαίτερο κέφι.
Σίγουρα μια τόσο μεγάλη εκδήλωση για να πραγματοποιηθεί χρειάζονται συνεργασίες και υποστηριχτές. Ο ΔΑΣ Ζεφυρίου σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ και την υποστήριξη των εταιρειών Τ.Ε.Ο.Φ.Ε.Ρ.Τ., του Λεωνίδα Καβαδία (Alecio),  του δημοτικού συμβούλου κυρίου Παπαϊωάννου Κωνσταντίνο και του ΓΑ Βασιλακάκη Αντώνιο, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα φιλική και δίδαξε τα





μυστικά του αθλήματος στους μικρούς μας φίλους.
Ήδη ο δήμος με την προτροπή του προέδρου του ΔΑΣ Ζεφυρίου κυρίου Βασιλείου Δημήτρη και του αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου κυρίου Μαυροειδάκου Ιωάννη, με συντονιστή τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κύριο Σχίζα Αθανάσιο  ολοκληρώνει την ανακαίνηση του κλειστού γυμναστηρίου ώστε να παραδοθεί στα παιδιά του handball.
Μετά την εκδήλωση ο πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου κύριος Βασιλείου Δημήτριος δήλωσε «Μετά από αυτήν την πρωτοφανή εκδήλωση (street handball) που έγινε για πρώτη φορα στον δήμο Φυλής βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είναι πολύ μεγάλη η ζήτηση απο τα παιδιά του δήμου μας και όχι μόνο, για την εγγραφή τους στα τμήματα χειροσφαίρισης του ΔΑΣ Ζεφυρίου.»
Σας ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια σας.



Με τιμή


ΔΑΣ Ζεφυρίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια