Απάντηση Κρητικού σε Γκινάλα

Απάντηση του Γιώργου Κρητικού σε σχόλιο και βίντεο που ανέβασε ο Θανάσης Γκινάλας στο facebook που αφορά το χώρο του νεκροταφείου. 
      Αγαπητέ Φίλε Γκινάλα δεν ήξερα ότι είσαι Γεωπόνος, βοτανολόγος, ή κάτι τέτοιο και ασχολείσαι με τα φυτά, αλλά αυτό που θέλω να σου επισημάνω είναι ότι όλα τα είδη της Χλωρίδας ανά τον πλανήτη, συνήθως μπαίνει σε μια λανθάνουσα κατάσταση το Φθινόπωρο, και τον Χειμώνα σε Χειμερία νάρκη, για να αναστηθούν την Άνοιξη μαζί με την υπόλοιπη Φύση. Ως εκ τούτου η χαμηλή χόρτολειβαδική βλάστηση ξεραίνεται τελείως, και τα φυλλοβόλα δένδρα χάνουν τα φύλλα τους, άρα αυτό που βλέπεται αυτοί την στιγμή στο νέο κοιμητήριο, δεν είναι έλλειψη νερού ή φροντίδας, αλλά η προετοιμασίας της φύσης για τον Χειμώνα. Πάντως για να μην είσθε ανήσυχος, σας πληροφορώ ότι στο νέο κοιμητήριο τον Άνω Λιοσίων γίνονται πρωτόγνωρα πράγματα, που έπρεπε να είχαν γίνει

πριν 18 χρόνια, όταν χωροθετήθηκε αυτός ο χώρος για κοιμητήριο, αλλά και από κάποιους άλλους μετά, που όταν παραλάβαμε εμείς σαν καινούργια διοίκηση το 2014, το είχαν εγκαταλείψει τελείως. Για αυτά λοιπόν, τα πιο πάνω, σας λέω ότι: Όλα είναι υπό έλεγχο, την πρόοδο των έργων στο νέο Κοιμητήριο θα την δείτε πολύ σύντομα, και η μορφή αυτού του σημείου του Δήμου μας θα αλλάξει ριζικά. Όλοι ξέρουμε, από την Φυσική, βάση της αρχής της αδράνειας, κάτι που είναι σταματημένο επί μεγάλο χρονικό διάστημα επαναλειτουργεί πολύ δύσκολα, και για να φτάσει να λειτουργεί τέλεια, θέλει πολύ κόπο, και αρκετό χρόνο. Επομένως λίγο υπομονή και όλα τα ερωτηματικά σας, θα απαντηθούν, αναλυτικότατα. Και κάτι ακόμα, όποιος έχει να πει κάτι για το κοιμητήριο, ή έχει να προτείνει οτιδήποτε εποικοδομητικό, και τα τηλέφωνα μου είναι ανοιχτά, αλλά και τα αφτιά μου,για να ακούσω, και να συζητήσω κάθε πρόταση με τον καθένα. 
Το σχόλιο και το σχετικό βίντεο το βλέπουμε Ε Δ Ω  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια