Γιάννης Κρεμύδας: Πάντως τα Ούρα τα Απομάκρυναμε από το Σχολείο μόλις Γέμιζε το Βαρέλι!!!


     Πέσαμε από τα σύννεφα διαβάζοντας τις αποκαλύψεις στην απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής κύριος Γιάννης Κρεμύδας σε ερώτηση γονέα, μέσα από τις σελίδες του facebook.
Συγκεκριμένα η ερώτηση ήταν η εξής:

"Καλημέρα,
Σήμερα στο 1ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων, ο διευθυντής έδινε οδηγίες στα παιδιά για την χρήση των τουαλετών. Συγκεκριμένα ενημέρωνε ότι οι τουαλέτες των αγοριών επισκευάζονταν και δεν μπορούν
να χρησιμοποιηθούν και ΟΛΑ τα παιδιά θα χρησιμοποιούν τις τουαλέτες των κοριτσιών. Πως είναι δυνατό αυτές οι εργασίες να μην έχουν ολοκληρωθεί στους 3 μήνες του καλοκαιριού???"

Στην απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος κύριος Γιάννης Κρεμύδας αναφέρει πως εν έτει 2016 "τα λύματα από τις τουαλέτες του σχολείου κατέληγαν σε βαρέλι όπου με το που γέμιζε με κουβά τα απομάκρυναν από το σχολείο". Καταρχήν θα πρέπει να του πούμε ένα μπράβο που ξεκίνησε τις εργασίες για το αυτονόητο αλλά ταυτόχρονα γεννιούνται πολλά ερωτηματικά για το πόσο ασφαλές ήταν το σχολείο,σε θέματα υγείας, με αυτό το πρόβλημα. Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου ή η Ένωση Γονέων ήταν  ενήμεροι και τι προφυλάξεις είχαν πάρει για την ασφάλεια των μαθητών;  
Καλό είναι να θυμηθούν ένα περιστατικό του 2009 σε άλλο δημοτικό σχολείο της περιοχής και να μην παίρνουν τα πράγματα έτσι απλά οι αρμόδιοι.
Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος της Α/μιας:


Giannis Kremidas Αγαπητέ κύριε Τσοτσοπουλε σε ανάρτηση μου όπως θα είδατε το έργο αυτό υπήρξε γαγγραινα για το σχολείο εδώ 15 έτη. Για να προχωρήσουμε στο έργο χρειαζοταν μελέτη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου η οποία ταυτόχρονα εργάζεται πάνω σε ένα τεράστιο φάσμα έργων που πρόκειται να γίνουν στο Δήμο μας παράλληλα με τα δικά μας έργα τα οποία και αυτά είναι δύσκολα και πολλά. Στο 1ο Δημοτικό λοιπόν ουδείς είχε ασχοληθεί με το χώρο των τουαλετων οπου υπηρχε καθαρά θέμα τεραστιας διαρροης στο υπογειο του Σχολείου και οι δάσκαλοι συγκεντρωναν τα ούρα και τα νερά της διαρροής σ ένα βαρέλι στο υπόγειο και κατόπιν με κουβά τ απομακρυναν απ το σχολείο. Εικόνες τριτοκοσμικες στο υπόγειο που δε συνάδουν με αυτό που αξίζει στα παιδακια και τους εκπαιδευτικους!!! Προσπαθήσαμε επανηλλειμενως να το λύσουμε αλλά δε μπορούσαν οι υδραυλικοι να εντοπίσουν τις ζημιές μέσα στο μπετόν. Αφού λοιπόν αυτη τη φορα εντοπίστηκαν τα σημεία καταγράφηκαν και κοστολογηθηκαν απ το μηχανικό του Δήμου ακόμα και ενώ ήταν σε άδεια , προχωρουμε ζητώντας συγνωμη και την κατανόηση απ τους αγαπημένους μας μαθητές για τους οποίους εργαζόμαστε ακούραστα κι αδιάκοπα αλλά κι απ τους γονείς και τους εκπαιδευτικους προκειμένου το έργο επιτέλους να ολοκληρωθεί όπως πρέπει και να είναι όλα ήρεμα και σωστά. Λιγη Υπομονη και καλή θέληση λοιπόν απ όλους μας κι όλα θα τελειώσουν καλώς! !!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια