Ευχές για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό.





Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς κατά τον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο κ. Κασσαβός επισκέφθηκε σχολικές μονάδες του Δήμου Αχαρνών και είχε την ευκαιρία  να ευχηθεί από κοντά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δηλώνοντας σχετικά:

"Χάρη στις προσπάθειες, των Σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, του Δήμου Αχαρνών, τα σχολικά κτίρια είναι έτοιμα να υποδεχτούν μαθητές και δασκάλους.
Η κτιριακή υποστήριξη των σχολικών υποδομών είναι ένας διαρκής αγώνας στον οποίο
καλούμαστε να συνεργαστούμε όλοι μας.
Σε αυτή την κατεύθυνση "κινείται" και η Προγραμματική Σύμβαση  που υπέγραψε ο Δήμος Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής και αφορά την Ενεργειακή Αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ.
Ένα έργο που θα δώσει λύση σε σημαντικά κτιριακά προβλήματα των σχολικών μονάδων του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμος Αχαρνών έχει τη διάθεση και τη θέληση να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στη σχολική κοινότητα, ώστε να μην επηρεάζεται το εκπαιδευτικό έργο που τελεί.

Εύχομαι, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί όλων των βαθμίδων και οι γονείς, υγεία και δύναμη, καθώς και να ανταπεξέλθουν με δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα στην "πρόκληση" της νέας χρονιάς".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια