Επ' αυτοφώρω....το απορριμματοφόρο!



   To χάλι συνεχίζεται με τους οδηγούς απορριμματοφόρων άλλων δήμων που αντί να αδειάζουν τα απορριμματοφόρα στη χωματερή, τα αδειάζουν όπου βρουν.
   Πρόσφατο παράδειγμα τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Αυγούστου, όταν απορριμματοφόρο του δήμου Γαλατσίου ''ξεφόρτωσε'' στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Ζωφριά.Για κακή του τύχη έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός στους αρμόδιους του δήμου μας.
   Όταν ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Μιχάλης Οικονομάκης, ζήτησε να μην καθαριστεί το σημείο και ταυτόχρονα ενημέρωσε τον ομόλογό του αντιδήμαρχο του δήμου Γαλατσίου για το συμβάν. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ο κύριος Οικονομάκης απαίτησε
να σταλεί άμεσα προσωπικό του δήμου Γαλατσίου, ώστε να καθαριστεί  το σημείο ρίψης των απορριμμάτων. Αργά το μεσημέρι της ίδιας μέρας το θέμα είχε λήξει με την αποκατάσταση της καθαριότητας της περιοχής και την παραπομπή του ασυνείδητου οδηγού σε Ε.Δ.Ε..
   Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κύριο Οικονομάκη, μετά την έγκριση του κανονισμού καθαριότητας άτομα του δήμου ελέγχουν τα σημεία όπου ελοχεύει ο κίνδυνος παράνομης απόθεσης απορριμμάτων. Το μέτρο αυτό έχει ήδη αποτελέσματα αφού ήδη έχουν καταγραφεί δύο περιστατικά και στους παραβάτες έχουν επιβληθεί αυστηρότατα πρόστιμα.
   Καλό θα είναι αυτές οι ενέργειες να μην ατονίσουν για να σταματήσουν πια οι γειτονιές μας να αποτελούν μικρές χωματερές από τους ασυνείδητους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια