Βγήκε η προκήρυξη για την κοινωφελή εργασία στο Δήμο Φυλής

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις 3.737 ανέργων μέσω Κοινωφελούς Εργασίας που σε πρώτη φάση αφορά 17 Δήμους ΠΙΝΑΚΑΣ θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας. 



ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη νέα γενιά προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν από τις 12 το μεσημέρι της 11ης Ιουλίου και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ., με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση σε έναν και μόνο Δήμο και για μία και μόνο ειδικότητα.

Για πρώτη φορά, οι 3.737 ωφελούμενοι θα εργαστούν σε κοινωφελή προγράμματα για 8 μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια