ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ του Σωματείου Κ.Ε.Α.

           

  




 ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ                                                    ΦΥΛΗ: 27-07-2016
ΥΠΟΨΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                    ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1443
  ΚΟ ΚΑΜΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ     

                                             

           Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Φυλής Δημήτρης Καμπόλης στο Κ.Ε.Α. του Πανευρωπαϊκού Σωματείου Αναπήρων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Συνεργασία- Δημιουργία» μετά τις κατ’ επανάληψιν κλοπές και καταστροφές που έγιναν. Ο κύριος Καμπόλης αφού είδε τις ζημιές και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν  θέλοντας να συμβάλει στην αποκατάσταση προσέφερε  έναν πλήρες σύστημα Η/Υ για τις  άμεσες ανάγκες λειτουργίας του Φορέα. Η δωρεά αυτή ήταν απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των εργασιών στο Κ.Ε.Α. και την εξυπηρέτηση των μελών του.
        Το Δ.Σ. και τα μέλη του Κ.Ε.Α. θέλουν να ευχαριστήσουν τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών – Εσόδων & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής κ. Δημήτριο Καμπόλη για την άμεση ενημέρωση των αναγκών του Κ.Ε.Α. στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και την στήριξη του. Τον
ενημερώνουμε ότι και το τελευταίο λιθαράκι προσφοράς των υπηρεσιών της ΤΑ στο Κ.Ε.Α. ΑμεΑ παράγει καρπούς προς όφελος των ανθρώπων που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
             Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η δωρεά σας θα γραφτεί στο Βιβλίο Εθελοντικών Προσφορών του Φορέα μας και θα σας αποστείλουμε το απόσπασμα αποδοχής.
                                                   Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας .
                     Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες.
           


Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια τα εργαστήρια των Ατόμων με Αναπηρία συντηρούνται και επισκευάζονται με αφορμή τις πολλαπλές διαρρήξεις που έγιναν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Φορέα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κος Σχίζας Αθανάσιος έχει εκπονήσει μελέτη για την συντήρηση των δημοτικών κτιρίων, μεταξύ των οποίων είναι και οι εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Α.  Η μελέτη έχει ολοκληρωθεί και απομένει η έγκριση από τον Δήμαρχο Φυλής κο Χρήστο Παππού για να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής. Οι Αντιδήμαρχοι Οικονομάκης Μιχαήλ και Σαρλάς Μαρίνος ενημερώθηκαν για τις καταστροφές στις εγκαταστάσεις του Φορέα και έστειλαν τα συνεργεία  του Δήμου ώστε να επισκευάσουν προσωρινά ό,τι μπορούν από  τις ζημιές που έγιναν στις πόρτες, στα παράθυρα και στους χώρους του Κ.Ε.Α.. Επίσης, ο Πρόεδρος των, Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζεφυρίου κος Γεώργιος Κούρκουλος ανέλαβε την άμεση αποκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας και του συναγερμού στις εγκαταστάσεις. Ο Στέλιος Καμπόλης, επιχειρηματίας, αντικατέστησε  τα κρύσταλλα που έσπασαν μετά από κάθε διάρρηξη αφιλοκερδώς. Το ανθρώπινο δυναμικό και οι υπηρεσίες του Δήμου πάντα πρόθυμα μας εξυπηρετούν σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς όμως  να έχει γίνει ποτέ συντήρηση στον εξοπλισμό και στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Α. Οι κατ’ επανάληψιν διαρρήξεις ήταν η αιτία να αγκαλιάσουν όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια ώστε το Κ.Ε.Α. να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια