Την μπάλα στην εξέδρα πετάει ο Κρεμμύδας μέσω Γραφείου Τύπου


Για άλλη μια φορά πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο πρόεδρος της Α/βάθμιας σχολικής επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας μέσω του Γραφείου Τύπου του Δήμου Φυλής .Συνεχίζει να μην  απαντάει στις ερωτήσεις την Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων  για το που διατέθηκαν τα 917.000€. Αντί να  κάνει το λογικό , όπως έκανε ο Πρόεδρος της Β/βάθμιας Νίκος Χατζητρακόσιας, κρύβεται πίσω από νομικά τερτίπια για να μην απαντήσει στην Ένωση. 
Η μη απάντηση του μήπως κρύβει άλλα πράγματα τελικά;;;
Ο χρόνος θα δείξει !!!
Το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου που βγήκε για λογαριασμό του Γιάννη Κρεμμύδα:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση σε ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων με την οποία ζητά ενημέρωση για τα οικονομικά της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (Α’ ΕΣΕ). Της θυμίζουμε ότι η Ένωση Γονέων δεν είναι ελεγκτικό όργανο, αλλά συλλογικότητα που επιδιώκει, μέσα από τη συνεργασία όλων των αρμοδίων, τη βελτίωση των συνθηκών της εκπαίδευσης στα σχολεία του Δήμου μας.
 Η Α’ ΕΣΕ υπέβαλε τους απολογισμούς των ετών 2014-2015 στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως είχε από το νόμο υποχρέωση να πράξει και το Δημοτικό Συμβούλιο τους ενέκρινε και τους διαβίβασε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Από εκεί και πέρα δεν έχει καμιά άλλη θεσμική υποχρέωση. Για την ενημέρωσή της η Ένωση Γονέων μπορεί να απευθυνθεί στους εκπροσώπους της που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΣΕ.
Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση επί του αντικειμένου, δηλαδή για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων του Δήμου μας και καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει απόψεις και προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε ανώφελες συζητήσεις για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι τέτοιου είδους ανακοινώσεις υπαγορεύονται από αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες, καθώς η Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ ανήκουν σε αντιπολιτευόμενη δημοτική παράταξη.
Η Παιδεία πρέπει να μας ενώνει κι ως εκ τούτου ο Δήμος απευθύνει πρόσκληση σε όλους για συνεργασία στο πολύ σημαντικό αυτό θέμα.
Άλλωστε χάρη στη συνεργασία αυτή επιτεύχθηκαν την περασμένη διετία πολύ σημαντικά πράγματα στα σχολεία, στα οποία αναφέρθηκαν με διθυραμβικά σχόλια οι εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας στις πρόσφατες σχολικές γιορτές.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια