«Η δημοτική αρχή Φυλής ζητά χείρα βοήθειας από τη Χρυσή Αυγή»


Άνω Λιόσια, 11 Μαΐου 2016




«Η δημοτική αρχή Φυλής ζητά χείρα βοήθειας από τη Χρυσή Αυγή»


Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ είχε, εξαιρετικά νωρίς, επισημάνει ότι η διοίκηση που διαχειρίζεται την τύχη του δήμου Φυλής είναι ένας αδίστακτος πυρήνας τυχοδιωκτών που χρησιμοποιεί μεθόδους μαφίας.
Μια διοίκηση πιστή στο δόγμα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», που δε σέβεται νόμους και δημοκρατικό πολίτευμα, ακυρώνει νόμιμες αποφάσεις, διοικεί την περιοχή χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή την έγκριση των δημοτών, καταδιώκει εργαζόμενους και διαιωνίζει την ταξική και χωροταξική στοχοποίηση της περιοχής, πιστή στη θέση της «για πάντα σκουπίδια στα Άνω Λιόσια».
Τώρα, με το δεδομένο ότι δημοκρατικοί πολίτες της έχουν γυρίσει την πλάτη,
ζητά χείρα βοήθειας από ένα ναζιστικό, κατά δήλωση, κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, προσκαλώντας σε εκδήλωση αλληλεγγύης στο Ζεφύρι, τον τοπικό της βουλευτή.
Είναι εμφανές ότι είναι η μόνη πολιτική παράταξη που απέμεινε σε αυτή τη διοίκηση και επιδιώκει να τη χρησιμοποιήσει για να αποπροσανατολίσει το λαό της περιοχής. Να περάσει την αντίληψη ότι η εντεινόμενη παραβατικότητα στην περιοχή θα λυθεί με τη συνεργασία μαζί της.
Μπροστά στην αγανάκτηση που προκάλεσε αυτή η κίνηση, η διοίκηση του δήμου προτίμησε να αναβάλλει την εκδήλωση αντί να άρει την πρόσκληση προς το βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Να ενεργήσει δηλαδή με προχειρότητα και επιπολαιότητα, για να μη δυσαρεστήσει τους «εκλεκτούς» της.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ καλεί τις συλλογικότητες του δήμου να καταδικάσουν απερίφραστα τη συγκεκριμένη ενέργεια και να ναρκοθετήσουν οποιαδήποτε ανάλογη ενέργεια στο μέλλον, καθώς ανοίγει την κερκόπορτα της νομιμοποίησης του φασισμού στην περιοχή και οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια