Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων Δήμου Φυλής

                                                                                                  Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων Δήμου Φυλής
Είναι γνωστό πως από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 λειτουργεί στο Δήμο μας Τμήμα Προνοιακών επιδομάτων, το οποίο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών παρέλαβε σταδιακά από το Δήμο Ελευσίνας την σχετική αρμοδιότητα.
Πριν από ένα μήνα έγινε η μετάπτωση του Πανελληνίου προγράμματος ΟΠΣΝΑ και η μεταφορά των φυσικών φακέλων (1100 συνολικά) που αφορούν το Δήμο Φυλής στην υπηρεσία μας. Σε διάστημα μιας εβδομάδας έπρεπε να καταχωρηθούν στο σύστημα όλες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν σε μας από την 1η Ιανουαρίου 2016, ημερομηνία ως την οποία διεκπεραίωνε τις υποθέσεις μας η Ελευσίνα. Την Μεγάλη Δευτέρα ζητήθηκε και εγκρίθηκε από το Υπουργείο το συνολικό ποσόν των 541.400 ευρώ που αντιστοιχούσε στους 753 δικαιούχους δημότες μας.   Μετά την υπογραφή των σχετικών
ενταλμάτων χτες από την επίτροπο την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 θα γίνει για πρώτη φορά από το Δήμο μας η καταβολή των Προνοιακών επιδομάτων στους λογαριασμούς που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι στην υπηρεσία.   
   Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες που άφησε η διαδικασία της μετάπτωσης είτε σε φυσικούς φακέλους που δεν έχουν έρθει ακόμη, είτε σε άλλους που έχουν έρθει αλλά δεν τους βρίσκουμε στο πρόγραμμα. Εργαζόμαστε καθημερινά για να αποκαταστήσουμε τις ατέλειες.
Όποιος όμως δημότης παρατηρήσει την οποιαδήποτε διαφορά στην πληρωμή του από αυτά που έπαιρνε ως τον Μάρτιο μπορεί να προσέλθει στην υπηρεσία μας, Δευτέρα ως Πέμπτη από 08:00-14:00 για τις ανάλογες διευκρινήσεις.
Σκοπός μας είναι να διευθετηθούν όλα τα προβλήματα ως τις 27 Ιουνίου ημερομηνία όπου θα ζητήσουμε από το Υπουργείο την επόμενη έγκριση ποσού.  Ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση των 7 ημερων της πληρωμής σε σχέση με τους Δήμους οι οποίοι πλήρωναν ήδη τα επιδόματα, αλλά ήταν αναγκαία προκειμένου να συμπεριλάβουμε στην πληρωμή και όσο γίνεται περισσοτέρους δικαιούχους απ αυτούς που είχαν υποβάλει αιτήσεις από τις αρχές του έτους.

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 13 (δίπλα στον Βερόπουλο)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-2473733

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια