Πέτρος Βιρβίλης : ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

Θα βαράμε τα νταούλια και αυτοί θα χορεύουν…….
 Μάλλον αυτοί άρπαξαν τις πίπιζες και εμείς χορέψαμε τον χορό του Ζαλόγγου με μέτρα δυσβάσταχτα που φτωχοποιούν μέρα με την μέρα το σύνολο του Ελληνικού λαού, την Εθνική μας οικονομία.
Μα που το πάει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ; Αναρωτιέται ο σώφρων άνθρωπος εύλογα! Ποιο είναι το σχέδιο του; Είναι η πρώτη φορά που και ο πιο σοβαρός πολιτικός αναλυτής αδυνατεί να κάμει πρόβλεψη. Αυτοί οι “αριστεροί” άνθρωποι έχουν μια απίστευτα διεστραμμένη ικανότητα στο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς θα αισθανόταν μαθητούδι μπροστά τους.
Ξεκίνησαν λοιπόν, την περσινή φαρσοκωμωδία, η οποία μας κόστισε τρίτο μνημόνιο 80 δις ευρώ, έλεγχο ροής κεφαλαίων και νέα μέτρα τα οποία, ως την τελευταία πράξη του περσινού έργου, θα θέσουν την ταφόπλακα σε κάθε απόπειρα ανάπτυξης της δοκιμαζόμενης Ελληνικής οικονομίας όταν θα κλείσει η αξιολόγηση.
Το ΦΠΑ αυξήθηκε επί των ημερών τους κατά 10% και τώρα σχεδιάζουν να το αυξήσουν ακόμα μια μονάδα. Έμμεσοι φόροι παντού ακόμα και στο κρασί. Ζητούν από την Τρόικα (συγνώμη θεσμούς) να αυξήσουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους φόρους στα καύσιμα, στα τσιγάρα και τα ποτά. Για μείωση κρατικών δαπανών τσιμουδιά!
Όλα τα παραπάνω που σχεδιάζουν, μειώνουν το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα όλων μας και δημιουργούν αλυσιδωτές πιέσεις αυξήσεων στα προϊόντα. Μας κοροϊδεύουν και ειδικά τους συνταξιούχους. Λένε ψέματα, για τις δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις που κάνουν, για να μη μειώσουν μισθούς και συντάξεις ενώ
στην πραγματικότητα έχουν μειώσει διαμέσου των αυξήσεων στους έμμεσους φόρους τους μισθούς και τις συντάξεις όλων.
 Αφού κύριοι έχετε εξανεμίσει το εισόδημα όλων, τι διαπραγματεύεστε; Για ποιο λόγο μας λέτε ότι διαπραγματεύεστε τα κόκκινα δάνεια; Η πλειονότητα των ιδιοκτητών δεν έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσατε και εσείς  κατάσχεται τα σπίτια μας. Οι Έλληνες χρωστάμε 80 δις σε φόρους. Πως θα τα εισπράξετε;
Tι σχεδιάζετε επιτέλους; Την πλήρη φτωχοποίηση μας για να ζήσετε την σοβιετοποίηση του Ελληνικού κράτους; Η πορεία σας μέχρι τώρα αυτό δείχνει. Φορολογήσατε τα πάντα. Συνεχίσατε με την άλωση του Δημοσίου και των υπηρεσιών του, διορίζοντας δικά σας (ανίκανα και αγράμματα παιδιά) παντού. Καταστρέφετε την παιδεία. Συνεχίζετε με την φίμωση των Μ.Μ.Ε και των δημοσιογράφων, διαμέσου των συνδικαλιστικών τους οργάνων, τα οποία ελέγχετε, αποπροσανατολίζοντας όλους μας με τους ανεξέλεγκτους πρόσφυγες, τους οποίους δήθεν λυπάστε. Εάν τους λυπόσασταν και νοιαζόσασταν πραγματικά γι’ αυτούς, θα συνομιλούσατε καθημερινά μαζί τους για να τους πείσετε να μεταφερθούν στα κέντρα φιλοξενίας. Αντίθετα, έχετε αφήσει να οργιάζουν μεταξύ τους κάθε είδους εγκληματιών, από λαθρεμπόρους τσιγάρων, μέχρι κοινούς κλέφτες κινητών και εμπόρους ναρκωτικών. Παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας και τους δανειστές μας. Αφήνετε αφύλακτα τα σύνορα μας και ξένες χώρες τα παραβιάζουν. Τα Ίμια και οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δημιουργήθηκαν με αφορμή μια σημαία.
Πάψτε λοιπόν τα ψέματα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορείτε πια να κρύβεστε, είσαστε παντελώς ανίκανοι να κυβερνήσετε την χώρα.

Βιρβίλης Πέτρος    

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΡΕΩΣΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΞΕΛΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ 3% ΕΠΙΤΟΚΙΑ; ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή