Από τα Άνω Λιόσια στον ALPHA ως ...κριτές γαστρονομίας πέντε μικροί μαθητές του START SMART



   Κριτές μαγειρικής έγιναν για 30 λεπτά της ώρας το πρωινό του Σαββάτου 9 Απριλίου, πέντε λιλιπούτιοι μαθητές από τα Άνω Λιόσια και συγκεκριμένα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών START SMART της Ελένης Πετροπούλου, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Η εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με την πανέμορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προσκάλεσε τα παιδιά του φροντιστηρίου από τα Άνω Λιόσια, προκειμένου να πουν την γνώμη τους, μετά τη δοκιμή φαγητών και γλυκών που είχαν μέσα τους «κρυμμένα» λαχανικά για την καλύτερη υγιεινή διατροφή των παιδιών. 
  Οι συνταγές, αφού μαγειρεύτηκαν στον αέρα από την Θέμιδα Καρδιόλακα, η οποία τις έχει εκδόσει και σε βιβλία με συνταγές για «δύσκολα» παιδιά, δόθηκαν στους «κριτές» του Start Smart, οι οποίοι άδειασαν κυριολεκτικά τα πιάτα με τα φαγητά και τα γλυκά που περιείχαν «κρυμμένα» υλικά όπως μελιτζάνα, κολοκυθάκια, καρότα κ.λ.π. προκειμένου τα παιδιά που αρνούνται να τα φάνε σκέτα, να συνηθίζουν σταδιακά τη γεύση αλλά κυρίως να παίρνουν τις βιταμίνες που περιέχουν. 
   Οι πέντε μικροί φιλοξενούμενοι, ηλικίας από τριών έως οκτώ ετών, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το τηλεοπτικό πλατό και θα θυμούνται για καιρό την πολύ όμορφη φιλοξενία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, του Παύλου Σταματόπουλου καθώς και της Εύης Σταθάτου που παρουσίασε μαζί τους το θέμα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια