Συγκλονιστική επιστολή αστυνομικού κόλαφος, "Κουράστηκα, αλλά έπρεπε να τα πω..." τι συμβαίνει σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι

Το προηγούμενο "θέμα" με την επιστολή της κ. Δήμητρας Παπακώστα προς τον πρόεδρο της Βουλής για την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στα Άνω Λιόσια, δεν την
"υποστηρίξαμε" καθόλου τυχαία. Έχει προηγηθεί έκκληση για τη δημοσιοποίηση της αστυνομικού που υπηρετεί στις ΟΠΚΕ και ο οποίος μας κατέστησε στο bloko.gr κοινωνούς όχι μόνο της συγκλονιστικής δικής του επιστολής, αλλά και ενός εξίσου συγκλονιστικού όσο και αποκαλυπτικού πλούσιου φωτορεπορταζ.

Ο αστυνομικός μας ξεκίνησε να γράφει στη μία προχθές τη νύχτα στα μηνύματα του bloko.gr στο facebook όσα αμέσως μετά θα διαβάσετε και παρόλο που όπως επισημαίνει σε τρεις ώρες θα αναλάμβανε υπηρεσία. Ειναι όμως τέτοιος ο θυμός, η απελπισία και η απογοήτευση για όσα γίνονται και κυρίως για όσα δεν γίνονται από την κυβέρνηση, τον Τόσκα και την ΕΛ.ΑΣ. που ο αστυνομικός προβαίνει σε δημόσια εξομολόγηση, προτρέποντας μας μάλιστα "Δεν εχω κανένα πρόβλημα να αναφερθεί και το όνομα μου αν
χρειαστεί στο να το αναρτήσετε δεχόμενος όλες τις συνέπειες!", κάτι που φυσικά δεν πρόκειται ποτέ και για κανένα λόγο να πράξουμε.

Σας παροτρύνουμε με τη σειρά μας να διαβάσετε την επιστολή του αστυνομικού και να προβληματιστείτε. Καλούμε δε την ηγεσία να σκύψει πάνω από την αγωνία των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που μοχθούν, παλεύουν και δίνουν τη ζωή τους για το κοινωνικό καλό, αλλά απελπίζονται βλέποντας πως οι από πάνω περί άλλων τυρβάζουν.  


"Kαλησπέρα είμαι αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε και θα επιθυμούσα να αναδημοσιέσετε το παρακάτω άρθρο και  αν μπορείτε να το "παντρέψετε" με το εχτρά φωτογραφικό υλικό και κείμενο το οποίο θα σας στείλω το οποίο αφορά την έξαρση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας σε ακραία μορφή επίσης να γίνει αναφορά στην ανικανότητα και την ανυπαρξία της σημερινής πολιτικής αλλά και φυσικής ηγεσίας στην αντιμετώπιση και πάταξη των παραπάνων φαινομένων..


Οι  εικόνες προέρχονται από την δυτική Αττική (Ζεφύρι,Ανω Λιοσια,Μενίδι) και συγκεκριμένα είναι μέσα από τους καταυλισμούς αυτών αλλά και εκτός.
Κλεμμένα αυτοκίνητα επί το πλείστον τα περισσότερα πανε για "κόψιμο" δλδ τα κάνουν ανταλλακτικά και μερικά απο τα παραπάνω τα χρησιμοποιούν σε ληστείες και διαρρήξεις και στην συνέχεια τα καίνε για να μην αφήσουν γενετικό υλικό. Μέσα στον καταυλισμό αμέτρητες εγκληματικές ομάδες δρουν ανεξέλεκτα γνωρίζοντας πως η αστυνόμευση είναι ελλιπέστατη και πως αυτή που υπάρχει φοβάται να εισχωρησει εντός των καταυλισμών.

Επισης γνωρίζουν πολυ καλά πως οι κατασταλτικες δυναμεις της εγκληματικοτητας δλδ οι ΟΠΚΕ απασχολουνται σε μέτρα καθημερινώς και οι έξι ομάδες βρίσκονται στατικές στους εξης στόχους: ERT,HILTON,Φλαμπουράρη,Τσιπρα,Εξωθεν Προεδρικού Μεγάρου-Μεγαρο Μαξίμου και Φυλακές Κορυδαλλού γιαυτό το λόγο και οι παραπάνω εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες συνεχίζουν καθημερινώς

1)να θησαυρίζουν και να σκορπάνε τον θάνατο πουλώντας με τα τσουβάλια ηρωίνη κυρίως αλλά και ότι αλλα υπάρχει σε ναρκωτική ουσία (κοκαίνη,κάνναβη,σισα(shisha),χάπια)

2)Να πραγματοποιούν ληστείες σε καταστήματα,περαστικούς να κάνουν διαρρήξεις αλλά ακόμη και ληστρικές ένοπλες επιδρομές μέσα σε οικίες στις οποίες εκείνη την ώρα βρίσκονται στο εσώτερικό οι ιδιοκτήτες

3)Τις δίχως αύριο κλοπές αυτοκινήτων τα οποία και οδηγούν μέσα στον καταυλισμό θεωρώντας το αβατό και εν συνεχεία τα λύνουν-κόβουν μέσα σε κοινή σαν να μην συμβαινει τιποτα

4)Κάτι πολύ σημαντικό έχουν αναφερθεί απαγωγές παιδιών αθιγγάνων κυρίως απο τους φτωχούς καταυλισμούς που δραστηροποιούνται στις χωματερές μας τα έχουν καταγγείλει οι ίδιοι
απλά φοβούνται να πάνε να το δηλωσουν οι ιδιοι υποδεικνύοντας εμμέσως τις εγκληματικές οργανώσεις-μαφίες που δραστηροποιουντε εντός των καταυλισμών που μας απασχολούν.

Ξέχασα να αναφέρω για τις στατικές δυνάμεις πως εκτός από τις οπκε πληθος αστυνομικων διαφορων υπηρεσιων βρισκονται σε αυτες δίχως λόγο για παράδειγμα φλαμπουράρη τουλάχιστον 30
στην οικία χώρια την προσωπική του φύλαξη, ερτ 20 τουλάχιστον, Οικια Πρωθυπουργού 80-100 την ώρα που στην αττική πραγματοποιούνται καθημερινά ένοπλες ληστείες.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό για τα στατικά η να τα τραβηξετε οι ιδιοι.
Κουράστηκα μεν αλλα έπρεπε να τα πω τι και αν δουλευω σε 3 ώρες είναι αμαρτία να θέλεις να προσφέρεις και να κρατάνε "δεμένο" και "φιμωμενο"

αν χρειαστείτε κάποια πληροφορία η παραπάνω φωτογραφικό υλικό ακόμη και καταγγελείες πολιτών είμαι στη διαθεσή σας ελπίζω να μην με απογοητευσετε και να βγει κάτι καλό.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια