Κώστας Λουμιώτης:Τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Φυλής θα περάσουν στην ιστορία ως σύντομα ανέκδοτα ή ως φαρσοκωμωδίες

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο 7-3-2016
Τελικά τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Φυλής θα περάσουν στην ιστορία ως σύντομα ανέκδοτα ή καλύτερα ως φαρσοκωμωδίες, σχεδόν τα μισά από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι έκτακτα.
Σήμερα 7-3-2016 στις 11.25π.μ λαμβάνουμε email πρόσκλησης έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου και στις 12.00π.μ λάβαμε τις 6 εισηγήσεις. Σύγκληση λοιπόν έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για τις 2 το μεσημέρι.
Τώρα γιατί πρέπει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να είναι μπροστά στον υπολογιστή 24 ώρες το
εικοσιτετράωρο να περιμένουν email έκτακτων Δημοτικών Συμβουλίων διατυπώνετε ένα βλακώδες υποβολιμαίο ερώτημα, αν δε αναρωτηθείτε πότε θα προλάβουν να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να διαμορφώσουν άποψη, τότε κρύβετε πολιτική σκοπιμότητα και τέλος αν ζητήσετε γραπτές τις εισηγήσεις και δίπλα να αναγράφονται τα ονόματα των εισηγητών τότε ο Δήμος των 89.000.000€ ετήσιου προϋπολογισμού, δεν έχει χρήματα για φωτοτυπίες.
Από το Δημοτικό Συμβούλιο αποχωρήσαμε τελικά εγώ, ο κ. Τσιουμπρής και ο κ. Αβράμης αφού ζήσαμε μεγάλες δόξες της δημοκρατίας, διαπιστώσαμε ότι τα 6 θέματα ψηφίστηκαν σε 5 λεπτά μετά την αποχώρησή μας. Διαδικασίες fast tract δηλαδή ή στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής ΔΕΝ λειτουργούν οι δημοκρατικές διαδικασίες.
Να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν' ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε, βρε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους
σαν ποταμούς.
Κώστας Λουμιώτης
Επικεφαλής Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια