Δούρου πάρ΄ το αλλιώς γιατί θα βρεις.

     


Μερικές φωτογραφίες από την ορκωμοσία στη Δροσούπολη

Οι σύμβουλοι που έχει στο πλευρό της η  Αντιπεριφερειάρχης Ρένα Δούρου ,για το θέμα του ΟΕΔΑ Φυλής, την οδηγούν στο να γίνει σύντομα  persona non grata για την περιοχή της Φυλής. Μία μία οι προεκλογικές υποσχέσεις της συνδημότισσας Ρένας Δούρου πετάγονται στο καλάθι των αχρήστων ύστερα από τις συμβουλές που δέχεται. Ας τις δούμε αναλυτικά:
1. Παρά τη δέσμευση για τα αντισταθμιστικά αυτά συνεχίζονται να δίνονται χωρίς έλεγχο για     το που   πηγαίνουν. Άσχετα αν ψηφίζουν "δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των         αρχών διαφάνειας    και γενικότερα    της χρηστής διοίκησης και στη δυνατότητα να               υπάρξει  άμεση λογοδοσία σε  περίπτωση που κριθεί  αναγκαίο".
2. Δεύτερος χρόνος της θητείας της και κουβέντα για το «μνημείο περιβαλλοντικού χάους,        ασθενειών και ανθρώπινης δυστυχίας τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις γενεές που θα        ζήσουν στην περιοχή». Για την επιδημιολογική μελέτη ούτε λόγος πλέον,άσχετα αν τη          ζήτησε και η Επιτροπή Αναφορών της Ε.Ε.. 
3. Χρονοδιάγραμμα κλεισίματος της χωματερής ούτε για αστείο και στην αναθεώρηση του         ΠΕΣΔΑ που ενέκρινε η ΕΕ του ΕΔΣΝΑ  στις 23-2-2016.
4. Ξαναμίσθωσε τον Αποτεφρωτήρα στον ίδιο γνωστό εργολάβο, τον υιό για να είμαστε              ξεκάθαροι, για 3+3 χρόνια. Αλλά  για να είμαστε δίκαιοι, έφτιαξε και μια επιτροπή για την        απομάκρυνσή του.(για το 2019 αλλά λόγω εκλογών θα πάει αναγκαστικά μέχρι το              2022)
5. Έδωσε άδεια λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής μετά από 4 μήνες που λειτουργούσε χωρίς         άδεια για 5 ακόμη χρόνια (2021).Να δούμε αν ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης ή ο                 δήμαρχος ή κάποιος άλλος θα κάνει ένσταση.(Ανέκδοτο λέμε τώρα για να περνάει η             ώρα.)
6. Το κτήριο των χιλιάδων τετραγωνικών που κατασκευάζεται εντός του ΟΕΔΑ πρέπει να το 
    έχουν περάσει με αόρατη μπογιά μιας και δε το βλέπει κανένας που κατασκευάζεται.             Είναι αυτό που κάηκε και  ο Αντιπερειφερειάρχης Δυτικής Αττικής στις 6-11-2014 έκανε         ανάκληση της άδειας λειτουργίας του .
7. Αφήσαμε στο τέλος το περιβόητο εργοστάσιο ΕΜΑΚ που εισάγει σκουπίδια και εξάγει           μπάλες  σκουπιδιών και χώμα για τη χωματερή. Είναι αυτό που με τον νέο ΠΕΣΔΑ θα           ανεβάσει την απόδοση επεξεργασίας  από 160.000 τόνους/έτος στους  450.000                     τόνους/έτος ή  κατά 450.000  τόνους/έτος. 
Μήπως πάει το μυαλό σας με τι θα ανεβάσει την απόδοσή του;
Μήπως γνωρίζετε ποιος είναι ο διοικητής της ΕΥΔΑΠ;
Θυμάστε κάποιους αγώνες το 2005-06 για να μην έρθει η λυματολάσπη;
Θυμάστε ένα πρόσφατο άρθρο του Ρεθυμιωτάκη ΕΔΩ;
Συνδυάστε τις απαντήσεις που δώσατε στις παραπάνω ερωτήσεις και αμέσως θα καταλάβετε με τι υλικό θα λειτουργεί η μία τουλάχιστον γραμμή του ΕΜΑΚ.

Με απλά λόγια εμείς λέμε  συνδημότισσα Ρένα Δούρου πάρ΄το αλλιώς γιατί θα βρεις.

Παραπονιάρης.

Υ.Γ. το αφήσαμε ολόκληρο το άρθρο γιατί κάποιοι έχουν το κακό συνήθειο να διαβάζουν μέχρι  το "διαβάστε περισσότερα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια