Αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 4-3-16


Σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 9 του άρθρου 3 «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου» του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σύμφωνα με τις οποίες :
«9. Αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επι τρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο Πρό εδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα την αναβολή της
συνεδρίασης αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για την γνωστοποίησή της».
Μετά τα ανωτέρω, σας γνωρίζουμε ότι αναβάλλουμε την τακτική για 4/3/2016 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω του σοβαρού προβλήματος του προσφυγικού ο Δήμαρχος τόσο σήμερα 3/3/2016 όσο και αύριο 4/3/2016 είναι απασχολημένος σε συνεχείς συσκέψεις με ανώτατα στελέχη του Υπουργείου.
Θα ακολουθήσει έκδοση νέας ημερήσιας διάταξης.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΠΕΡΙΣΟΡΑΤΗ ΖΩΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια