Ο Σύλλογος Αρκάδων τιμά τον Αρκά πολιτικό Γρηγόρη Λααμπράκη

Ο Σύλλογος Αρκάδων Φυλής ξεκινά ένα αφιέρωμα στους Αρκάδες πολιτικούς που σημάδεψαν την πολιτική ζωή της χώρας, με εκδήλωση αφιερωμένη στο μεγάλο οραματιστή πολιτικό Γρηγόρη Λαμπράκη. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:00, στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Λεωφόρος Φυλής 165 στο Καματερό, όπου θα μιλήσει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ηλίας Νικολακόπουλος, ενώ θα προβληθεί και σύντομο κινηματογραφικό αφιέρωμα από το σκηνοθέτη κ. Στέλιο Χαραλαμπόπουλο, με ανέκδοτο κινηματογραφικό υλικό από τη ζωή του Γρηγόρη Λαμπράκη.
Θα ακολουθήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο εκδηλώσεις για τον ιδρυτή της κεντροδεξιάς παράταξης και Πρωθυπουργό Θεόδωρο Δηλιγιάννη από τα Λαγκάδια Αρκαδίας, τον ιδρυτή της σοσιαλδημοκρατίας και Πρωθυπουργό Αλέξανδρο Παπαναστασίου από το Λεβίδι Αρκαδίας, καθώς και για τον ιστορικό Γενικό
Γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κατά την περίοδο του εμφυλίου πολέμου, το δάσκαλο Νίκο Πλουμπίδη από τα Λαγκάδια Αρκαδίας.
Στην εκδήλωση για το βουλευτή Πειραιά από την Κερασίτσα Αρκαδίας Γρηγόρη Λαμπράκη, με την οποία ξεκινά το αφιέρωμα, προσκαλούνται οι Αρκάδες πολιτικοί όλων των κομμάτων, όπως ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτσης, ο Δήμαρχος και όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Φυλής, η Περιφερειάρχης Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, ο Δήμαρχος Πειραιά, ο Δήμαρχος Ιλίου, ο Δήμαρχος Καματερού-Αγίων Αναργύρων, το προεδρείο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, οι σύλλογοι Αρκάδων της Περιφέρειας Αττικής, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης της Φυλής, καθώς και πλήθος άλλων διακεκριμένων προσωπικοτήτων της πολιτικής και πνευματικής ζωής της χώρας.
Πρώτοι όμως - ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ- προσκαλούνται όλοι οι ανώνυμοι κάτοικοι της πόλης της Φυλής, με τους οποίους μοιραζόμαστε από κοινού την προσπάθεια να σηκώσουμε πιο ψηλά το όνομα της πόλης μας.
Μετά τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρκάδων Φυλής
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Πραχαλιάς Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια