ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΡΑ! ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Συνεδρίασε εκτάκτως(5-2-16) και αποφάσισε να συντάξει και να στείλει την παρακάτω επιστολή στο συμβούλιο παραβατικότητας του Δήμου Φυλής!
ΑΠΟ :ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
Αξιότιμοι κύριοι, 
Το Ζεφύρι πλήττεται καθημερινά από κρούσματα έντονης παραβατικότητας. Κρούσματα που ποικίλουν σε μορφές και αυξάνονται διαρκώς.
Έντονη ανησυχία προκαλούν οι πιο πρόσφατες καταγγελίες για επιθέσεις που δέχονται οι μαθητές (ακόμη και τις μεσημβρινές ώρες) κατά το σχόλασμα και επιστροφή στο σπίτι τους. Δέχονται επιθέσεις και απειλές, με σκοπό να τους υφαρπάξουν κινητά και χρήματα καθώς και να τα τρομοκρατήσουν χρησιμοποιώντας ακόμη και σωματική βία.
Οι χρήστες ναρκωτικών ουσιών περιφέρονται ανενόχλητοι στην πόλη, κάνοντας μάλιστα χρήση πολλές φορές σε δημόσια θέα.
Τα βαποράκια επίσης;δρουν ανεξέλεγκτα γύρω από τα σχολεία.
Ας μην κάνουμε λόγο για τα σπίτια που παραβιάζονται, τις περιουσίες που καταστρέφονται και
λεηλατούνται,τις επικίνδυνες διελεύσεις οχημάτων με αντικανονική πορεία και υπερβολική ταχύτητα στα στενά της περιοχής.....
Ας εστιάσουμε στους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά μας από αυτά τα φαινόμενα.
Η Πολιτεία είναι ενημερωμένη, η Αστυνομία γνωρίζει, η Δημοτική αρχή μέριμνα χωρίς αποτέλεσμα... οι κάτοικοι υποφέρουν.... Κύριοι ο κόμπος έφτασε στο χτένι!
Απαιτούμε και θα διεκδικήσουμε, ως ελεύθεροι πολίτες αυτού του κράτους, την ουσιαστική παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του πολίτη, ώστε να κινηθούν άμεσα και να βρουν λύσεις στα προβλήματα τις περιοχής μας. Να νιώθουν ασφάλεια και προστασία τα παιδιά μας.
Θεωρούμαι μείζονος σημασία την παραμονή και επάνδρωση του Αστυνομικού τμήματος Ζεφυρίου. Ζητάμε από τη Δημοτική αρχή να διαθέσει το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας για περιπολίες κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία τους.
Γονείς, δάσκαλοι και μαθητές είμαστε αγανακτισμένοι και οδηγούμαστε σε κινητοποιήσεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΡΑ! ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Για την Ε.Σ.Γ.Κ
Ο Πρόεδρος :Κοκκίνης Ηλίας
Ο Γενικός Γραμματέας:Νικολαΐδης Βασίλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια