Η απουσία της δημοτικής αρχής έδειξε τις απόψεις της .



    Πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 6-2 στο 4ο Γυμνάσιο Ζωφριάς το Ατομικό Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δυτικής Αττικής και το 5ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Δήμου Φυλής . Με συμμετοχή πάνω από 110 αθλητών από τους Δήμους Φυλής , Ασπροπύργου και Ελευσίνας ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα με την ανάδειξη των πρωταθλητών Δυτικής Αττικής και Φυλής με τις ανάλογες προκρίσεις για το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Αττικής.
  Τους αγώνες χάρηκαν οι μικροί αθλητές των Δημοτικών Σχολείων αλλά και οι αθλητές των Γυμνασίων και Λυκείων σε μια άψογη διοργάνωση που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος
Άνω Λιοσίων "Τριαντάφυλλος Σιαπέρας" με τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζωφριάς τελικά.
Το τελικά το αναφέρουμε γιατί ενώ στην πρόσκληση που λάβαμε βλέπουμε πως συνδιοργανωτές ήταν  ο πολιτιστικός και αθλητικός οργανισμός δήμου Φυλής "ΠΑΡΝΗΘΑ" αλλά και οι Α΄και Β΄θμιες σχολικές επιτροπές  Δήμου Φυλής, δε φάνηκαν ούτε για να τιμήσουν τους αθλητές. Οι υπεύθυνοι του Δήμου Φυλής δεν παραβρέθηκαν ούτε στην καθιερωμένη απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές. Η συμπεριφορά τους αυτή σχολιάστηκε από όλους τους γονείς και ιδιαίτερα  από τους φιλοξενούμενους από τους γειτονικούς δήμους.
  Για άλλη μια φορά με την απουσία της η διοίκηση του Δήμου δείχνει τις απόψεις της για ένα  άθλημα που δίκαια θεωρείται ο εκφραστής του Πνευματικού αθλητισμού επί αιώνες. 
Και σ΄ ανώτερα ..............

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια