Γκίκας Χειλαδάκης :Απάντηση στην κατάπτυστη και άκρως συκοφαντική δήλωση του Αντιδημάρχου Φυλής κου Δημήτρη Καμπόλη

Απαντώντας στην κατάπτυστη και άκρως συκοφαντική δήλωση του Αντιδημάρχου Φυλής κου Δημήτρη Καμπόλη αναφέρω τα ακόλουθα:
Α.  Το καλοκαίρι του έτους 2015, ο Δήμαρχος Φυλής κος Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Καμπόλης και στενοί συνεργάτες τους, άρχισαν να δημιουργούν αναίτια προσκόμματα στην χρηματοδότηση της Κ.Ε.ΔΗ.Φ., με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν οικονομική ασφυξία. Την τακτική αυτή ακολούθησαν με στόχο να με εκθέσουν και να οδηγηθώ σε παραίτηση, διότι ήθελαν να αναλάβουν οι ίδιοι την διοίκηση της ΚΕΔΗΦ. Βλέποντας ότι δεν υποχωρώ, ο κος Δήμαρχος εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την αντικατάσταση μου, με την αιτιολογία ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση απαιτεί «στο τιμόνι» της αιρετό με μεγαλύτερη βαρύτητα, δηλαδή απαιτείται να διοικείται από τον ίδιο. Αποφασίστηκε η αντικατάσταση μου αλλά η απόφαση αυτή ακυρώθηκε με την υπ’αριθμ. 86365/46579/29-12-2015 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13-11-2015 ο κος Δήμαρχος «έπλεξε το εγκώμιο μου» ως Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Ο κος Καμπόλης παρών τότε, ουδέν
αντέλεξε. Τον Νοέμβριο του 2015 λοιπόν δεν υφίστατο «διαφορά» ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδα, αυτή «ανακαλύφθηκε» αίφνις τον Ιανουάριο του 2016.
Β. Μετά την αποτυχία τους ο Δήμαρχος Χρ. Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Καμπόλης άρχισαν άλλες εκβιαστικές πρακτικές με αιχμή του δόρατος τους εργαζόμενους. Απέσπασαν όσους εργαζόμενους της ΚΕΔΗΦ μπορούσαν να αποσπάσουν, δεν κατέβαλαν το παραμικρό στην ΚΕΔΗΦ από τον εγκριθέντα προϋπολογισμό του 2015, άφησαν τους εργαζόμενους της ΚΕΔΗΦ απλήρωτους, οδήγησαν εντέχνως στο κλείσιμο δομών (Κοινωνικού Μαγειρείου) και στην απώλεια προγραμμάτων, προκαλώντας ουσιαστική ζημία όχι σε εμένα, αλλά στους δημότες, τους οποίους άφησαν χωρίς γεύματα και χωρίς περίθαλψη.
Γ. Για όλα τα παραπάνω προσέφυγα ήδη από τις 15-1-2016 και εφεξής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, στην κα Περιφερειάρχη Αττικής και εν τέλει στον κο Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών υποβάλλοντας την 20-1-2016 σχετική μήνυση. Παράλληλα οι εργαζόμενοι πίεζαν τον Δήμαρχο με καθημερινές παρεμβάσεις του σωματείου τους και λάμβαναν ψευδείς διαβεβαιώσεις για τη δήθεν πληρωμή τους και παράλληλα τα δημοσιεύματα του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου διαδέχονταν το ένα τ’ άλλο για το κλείσιμο των δομών της ΚΕΔΗΦ.
Δ. Και μετά από όλα αυτά «Ω’ του Θαύματος»…… Ο κος Καμπόλης ανακάλυψε «τεράστια διαφορά» στο ταμείο της ΚΕΔΗΦ. Αν υπάρχει διαφορά στο ταμείο της ΚΕΔΗΦ θα το βρούν οι αρμόδιες αρχές, στις οποίες πρώτος προσέφυγα και όχι ο κος Νικολόπουλος. Επίσης οι ίδιες αρχές θα ελέγξουν το ταμείο του Δήμου για να εξακριβωθεί πότε με ποια ποσά και με ποιο τρόπο επιχορηγήθηκε η ΚΕΔΗΦ….. Γίνεται αντιληπτό ότι ο κος Νικολόπουλος είναι «ελεγχόμενος», συνεπώς οι βεβαιώσεις του δεν έχουν καμία αξία. Καμία αξία δεν έχουν και οι «επιβεβαιώσεις» της εταιρίας των λογιστών Δημοπούλου-Βερούτη, λόγω προγενέστερης καταγγελίας της αντιεπαγγελματικής της συμπεριφοράς από την ΚΕΔΗΦ.
Ε. Για να μη θεωρηθεί όμως ότι υπεκφεύγω επί των οικονομικών αναφέρω αναλυτικά: Η ΚΕΔΗΦ επιχορηγήθηκε από το Δήμο από 1-9-2014 έως 31-12-2015 με το συνολικό ποσό των 1.972.715 ευρώ και έλαβε από τη συμμετοχή της σε προγράμματα (ΕΕΤΑΑ, ΟΑΕΔ, τροφεία) 832.537 ευρώ. Συνολικά έσοδα 2.805.252 ευρώ. Το ίδιο διάστημα δαπάνησε για μισθοδοσία και αμοιβές συνεργατών 1.474.500 ευρώ, για ρυθμίσεις ΔΟΥ και ΙΚΑ 100.064 ευρώ, για λειτουργικές δαπάνες, προμηθευτές και λειτουργία προγραμμάτων 1.230.688 ευρώ. Συνολικά δαπάνησε 2.805.252 ευρώ. Και όλα τα παραπάνω στοιχειοθετούνται με τα από το νόμο προβλεπόμενα παραστατικά και χρηματικά εντάλματα.
Στ. Εγώ κύριε Καμπόλη δεν προαναγγέλλω την προσφυγή στις Αρχές και στη Δικαιοσύνη. Προσφεύγω με στοιχεία και αναμένω την εφαρμογή του νόμου. Όταν βέβαια προκαλούμαι όπως τώρα, το αναφέρω. Εγώ κύριε Καμπόλη δεν χρησιμοποιώ εργαζόμενους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας προς εξυπηρέτηση πολιτικών και προσωπικών βλέψεων.
Βεβαίως και θα προσφύγω άμεσα εναντίον σας Κε Καμπόλη και εναντίον οποιουδήποτε άλλου έχει συμπλεύσει μαζί σας σε αυτή την αθλιότητα, για να προασπίσω την τιμή και την υπόληψη μου.
Όμως θα αφήσω τη δικαιοσύνη να κρίνει και εμένα και εσάς και τους «υπόλοιπους συμβούλους». Και μέχρι να μας κρίνει, όσο περνάει από το χέρι μου, θα παλεύω να έχουν οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΦ τις δουλειές τους και να πληρώνονται και να λαμβάνουν οι γέροντες τη φροντίδα που τους αρμόζει.
Καταλάβατε κε Καμπόλη, γιατί όλα μας τα είπατε εκτός από «την ταμπακέρα». ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ;;;
ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;
ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥΣ Η ΜΗΠΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ;;; ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ;;;





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια