Οσμή οικογενειοκρατίας στο Σύνδεσμο Πάρνηθας

Οικογενειοκρατία «μυρίζει» στις προσλήψεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου στο Σύνδεσμο Πάρνηθας από το δήμο Φυλής, γεγονός που – αν συμβαίνει και δεν πρόκειται για σύμπτωση – δημιουργεί τεράστιο ηθικό ζήτημα.

Και εξηγούμαστε: τέλη Ιουλίου προσελήφθη στο ΣΥΝΠΑ ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος η Ιωάννα Ζαλοκώστα με ανάθεση 20.000 ευρώ (δηλαδή περίπου 1700 ευρώ το μήνα), η οποία εργάζεται και ως ειδική συνεργάτης του δημάρχου Φυλής.
Το αν είναι ενέχει ηθικό κώλυμα η συγκεκριμένη πρόσληψη (επειδή τυγχάνει ο εργοδότης
της να είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου) είναι θέμα του εργοδότη της. Το αν ενέχει νομικό κώλυμα (επειδή ο Σύνδεσμος Πάρνηθας, αν δεν κάνουμε λάθος, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) είναι θέμα των αρμόδιων αρχών να το ερευνήσουν.
Ωστόσο, δυο μήνες νωρίτερα, στις 27 Μαΐου 2015, είχε προσληφθεί στον ΣΥΝΠΑ με δίμηνη σύμβαση η μητέρα της Ιωάννας Ζαλοκώστα (Μαρία Ζαλοκώστα του Παναγιώτη) ενώ, με την ίδια απόφαση, είχε προσληφθεί επίσης ένα συγγενικό της πρόσωπο.
Δυο μήνες αργότερα (29 Ιουλίου 2015) στο Σύνδεσμο Πάρνηθας προσλαμβάνεται με τρίμηνη σύμβαση εργασίας και η Αγορίτσα Γιαννουσά, η οποία κατά πληροφορίες είναι θεία της Ιωάννας Ζαλοκώστα.
Όλες οι προσλήψεις, μαζί με άλλες που υπήρχαν στην ίδια απόφαση, έγιναν με εντολή προέδρου και Περισσότερα .................ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια