Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (βίντεο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την πανηγυρική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φυλής για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Στο επίκεντρο του προγράμματος που αποσκοπεί στη δημιουργία εορταστικού κλίματος για την τόνωση της τοπικής αγοράς σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τις συνοικίες του Δήμου βρίσκονται τα παιδιά.

Αυτό ακριβώς ανέδειξε το θεατρικό δρώμενο της Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου, που εμπνεύσθηκε η σκηνοθέτης Στέλλα Νικολοθανάση. Το Δέντρο, σύμφωνα με το δρώμενο, άναψε, χάρη στις ευχές
των παιδιών, που μόνες τους στάθηκαν ικανές για να ξεπερασθούν όλα τα εμπόδια.
Η εκδήλωση άνοιξε, κατά τα καθιερωμένα, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου κι ακολούθησαν παραδοσιακά κάλαντα από τα παιδιά των λαογραφικών συλλόγων ΓΡΙΖΑ, ΦΥΛΑΣΙΑ και ΠΗΓΗ ΦΥΛΗΣ. Συμμετείχαν ακόμα τα παιδιά του τμήματος ενόργανης γυμναστικής της Σοφίας Σερέπα.

Η επιτυχία του προγράμματος της εκδήλωσης ήταν ότι έδωσε δυνατότητα έκφρασης και διασκέδασης σε όλα τα παιδιά που πλημμύρισαν την Πλατεία. Επισκέφθηκαν το Χωριό του Αη Βασίλη και του έστειλαν γράμματα με τις επιλογές των δώρων που θέλουν να τους φέρει, ενώ δεν παρέλειψαν να ανέβουν στην πίστα για να διασκεδάσουν με τον ανιματέρ και τον ξυλοπόδαρο.
Τι ευχές του σε όλους τους δημότες εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ενώ ο Πρόεδρος του 
Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης των εκδηλώσεων, ευχαρίστησε το Δήμαρχο τους εργαζομένους και τους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνέβαλαν, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων τους, στην διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια